in

Δες τι Αποκαλύπτει το Σχήμα των Δαχτύλων σου για την Προσωπικότητά σου!

Διάλεξε το σχήμα του δαχτύλου σου

Δάχτυλο A.

Αν έχετε δάχτυλα σαν το Α, τότε έχετε την τάση να κρύβετε τα συναισθήματα σας. Έχετε πιο δυνατή και ανεξάρτητη συμπεριφορά από ότι στην πραγματικότητα, και χτίζετε την εικόνα που θέλετε να έχουν οι άνθρωποι για εσάς. Έχετε την τάση να είστε δίκαιοι και δε σας αρέσουν οι ψεύτες. Καμιά φορά είστε συναισθηματικοί αλλά τείνετε προς την ευγένεια.

Διαφήμιση

Η ζωή σας είναι γεμάτη γέλιο και έχετε μεγάλη καρδιά, ακόμα κι αν το εξωτερικό σας είναι λίγο σκληρό. Μπορεί να είστε και λίγο εκκεντρικοί καμιά φορά.

Δάχτυλο B.

Αν έχετε δάχτυλα σαν το Β, τότε δεν έχετε και πολύ αυτοπεποίθηση. Δυσκολεύεστε να πλησιάσετε ανθρώπους, ειδικά τους ξένους. Ερωτεύεστε εύκολα και είστε πιστοί, δίνοντας την πλήρη προσοχή σας στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.

Αν και δεν είστε πολύ εξωστρεφείς, είστε επίμονοι. Όταν αποφασίσετε κάτι, το κάνετε χωρίς να φοβάστε μην αποτύχετε ή μην πληγωθείτε.

Δάχτυλο C.

Αν έχετε δάχτυλα σαν το C, είστε ένας άγγελος. Συγκινήστε μάλλον εύκολα, και ξεπερνάτε το θυμό σας εύκολα χωρίς δισταγμό. Αντιδράτε άσχημα στην αδικία και καμιά φορά φαίνεστε αυταρχικοί.

Είστε πολύ συναισθηματικοί. Θέλετε απλά να σώσετε τον κόσμο και να περνάνε όλοι καλά.

Πηγή

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Πώς να καταναλώσετε το υγιέστερο φάρμακο στον κόσμο, το σκόρδο… και να αποφύγετε τη δυσάρεστη μυρωδιά του!

αλεξης κουγιας Παράνομα στοιχήματα και ξέπλυμα χρήματος στη ΛΑΡΙΣΑ με στημένους αγωνες

Πρέβεζα, ΑΛέξης Κούγιας: Αθώος για τη δολοφονία 16χρονης