in

ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ: Κοιτάς τετράγωνα αλλά βλέπεις κύκλους. Το Κουιζ που έγινε Viral και τρέλανε το ιντερνετ

Είναι ένας γρίφος που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες τι προκαλεί σχόλια και κοινοποιήσεις. Δεν είναι καθόλου δύσκολο αφού δεν απαιτεί γνώσεις μαθηματικών ή κάποιες άλλες δεξιότητες γνωστικές.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις μία εικόνα και να μετρήσεις πόσους κύκλους βλέπεις. Μπορεί να σου φαίνεται λίγο περίεργο στην αρχή γιατί βλέπεις μία σειρά από τετράγωνα όμως η πραγματικότητα είναι άλλη.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και μερικές μέρες μία σπαζοκεφαλιά, όπου ελάχιστοι μπορούν να διακρίνουν άμεσα την σωστή απάντηση. βλέπετε, στο συγκεκριμένο… μοτίβο υπάρχουν μερικές σειρές με τετράγωνα. Ή μήπως όχι;

Διαφήμιση

Η αλήθεια είναι πως με την πρώτη… ματιά, αυτό που ξεχωρίζει κάποιος είναι τα συνεχόμενα τετράγωνα, τα οποία κυριαρχούν στην φωτογραφία και θεωρείς ότι τίποτα άλλο δεν μπορεί να υπάρχει εκεί.

Ωστόσο η κατάσταση είναι κάπως διαφορετική. Ο λόγος έχει να κάνει με μερικούς κύκλους, οι οποίοι είναι εμφανείς με λίγη… προσοχή. Η συγκεκριμένη σπαζοκεφαλιά ανήκει σε μία κοπέλα από το Twitter, η οποία έχει προκαλέσει… πανικό με το κουίζ.

Δείτε…

Πόσους κύκλους βλέπεις; Δες τη λύση…
Εδώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Camila Cabello: Σου δείχνει τις ομορφιές της Ιταλίας μέσα από το στpινγκ της. Η Φωτογραφία που διέλυσε το Instagram

Τι είχες Κατερίνα Λιόλιου; Τι είχα πάντα! Νέο story με ανοιχτά τα πόδια διαλύει το Instagram