in

Φωτογραφία: Ήταν άνθρωπος και μεταμορφώνεται σε μαύρο εξωγήινο. “Κόβουν λάσπη” όσοι τον συναντούν

Ένας άντρας από τη Γαλλία μίλησε για τις ακραίες αντιδράσεις που αντιμετωπίζει συχνά ως αποτέλεσμα των πολλών τατουάζ που έχει κάνει σε όλο του το δέρμα και της τροποποίησης του σώματός του.

Ο Anthony Loffredo έχει καταβάλλει μία μεγάλη μια προσπάθεια να κάνει την εμφάνισή του να θυμίζει «Black Alien». Άλλωστε έτσι έχει ονομάσει το λογαριασμό του στο instagram “the black Alien project”

Ωστόσο, οι επιλογές του Γάλλου δεν έγιναν εύκολα αποδεκτές από τους άλλους, με τον Anthony να έχει αποκαλύψει ότι οι άνθρωποι τείνουν να είναι πολύ επικριτικοί, ακόμη και να του «φωνάζουν» στο δρόμο ή να «φεύγουν» μακριά.

Διαφήμιση

Στο Instagram του, ο Άντονι έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τις αντιδράσεις του κοινού για την εμφάνισή του.

Μια εικόνα δείχνει κάποια με ορθάνοιχτα μάτια, με το σαγόνι του να έχει ανοίξει, να σταματάει να τρώει το φαγητό της για να σταματήσει και να κοιτάξει επίμονα.

Μια άλλη ανάρτηση είναι ένα βίντεο με τον Άντονι να περπατά στους πολυσύχναστους δρόμους, με δύο γυναίκες που πιάνονται στην κάμερα να ανεβάζουν το ρυθμό τους καθώς περνούν δίπλα του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τώρα που τσακώθηκε η Ελλάδα με την Τουρκία για το Ιμάμ μπαϊλντί μάθε να το κάνεις. Η καλύτερη ΣΥΝΤΑΓΗ

Ιωάννα Τούνη παιδί: Αυτό είναι το φύλο του παιδιού της