in

Καίτη Φίνου: «Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»

Άφωνοι έμειναν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, όταν η ηθοποιός περιέγραψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από συνάδελφό της

Στο «Πρωινό» φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27/1 η Καίτη Φίνου και έκανε μία αποκάλυψη-βόμβα για γνωστό καταγγελλόμενο ηθοποιό, το όνομα του οποίου, μάλιστα, ακούστηκε στο πλαίσιο του MeToo.

«Στα 44 μου, μου έγινε τηλεφώνημα από γνωστό ηθοποιό. Θέλεις να τα πω τώρα; Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα, έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες. Η μία ήταν η συνάδελφος, η Άντα Πατρέλη, η άλλη η Μαίρη Λαμπίρη, επίσης συνάδελφος. Βλέπω το όνομα στο τηλέφωνο και αναρωτιέμαι “τι θέλει;”. Είχα να μιλήσω καιρό μαζί του» ανέφερε αρχικά η Καίτη Φίνου.

«Άρχισε να βογκάει κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Φοβάμαι μην πω το όνομα, γι’ αυτό κάνω έτσι. Μου έλεγε να πω το όνομα του. Αυτοϊκανοποιούταν. Άκουσα και το τέλος, που το είπε καθαρά. Όταν έκλεισε το τηλέφωνο, κοίταξα τα κορίτσια και μου ήρθε αναγούλα. Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ήμουν 46-47 ετών. Τότε γέλασα. Ξέρω, φαντάζομαι, υποψιάζομαι πώς θα νιώθουν τα νέα κορίτσια» σημείωσε.

Διαφήμιση

Τέλος, η ηθοποιός τόνισε: «Ξερνάω όταν ακούω να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Είμαι δίπλα σε όλα τα κορίτσια. Είναι δυνατόν να μην είμαι με τις γυναίκες αυτές; Εμένα και ιερέας μου έκανε σεξουαλική παρενόχληση, όταν πήγα να εξομολογηθώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ANT1:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Παρατήρηση από γείτονα για διατάραξη κοινής ησυχίας δέχτηκε η Τραϊάνα Ανανία – Η αποστομωτική απάντησή της

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Όταν παίζω ερωτικές σκηνές, η σύζυγός μου, Δανάη Μιχαλάκη, μου κάνει μούτρα»»