in

Ιωάννα Μαλέσκου: Δες τη με ΣΙ-ΘΡΟΥ κορμάκι χωρίς τα πλαστικά έξτρα. Φωτογραφία από το αρχείο του Koolnews

ιωαννα μαλεσκου

Το να σκαλίζεις το παρελθόν είναι πάντα μία απολαυστική διαδικασία όταν έχει να κάνει με φωτογραφίες είτε δικές σου είτε ανθρώπων που γνωρίζεις είτε βέβαια και επωνύμων!

Μέσα από αυτή τη διαδικασία αναπολείες παλαιότερες στιγμές, θυμάσαι καταστάσεις, όνειρα σκέψεις και ότι άλλο μπορεί να κουβαλάει μία φωτογραφία μαζί!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα σας έχουμε μία παλαιότερη φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου από την εποχή που ήταν στην Κρήτη και εκτός από τις σπουδές και τα υπέροχα ελληνικά φρόντιζε να τραβάει την προσοχή στο instagram με το σώμα της και τις φωτογραφίες που δημοσίευε!

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε σκληρή γυμναστική, πρόσεχε σίγουρα τη διατροφή στα ορια της εξαντλητικής δίαιτας και σίγουρα συμπεριελάμβανε πολλές πρωτεΐνες!

Το αποτέλεσμα ήταν να έχει ένα πάρα πολύ στεγνό σώμα, το οποίο με την έλλειψη στήθους το οποίο φυσικά απέκτησε μετά με προσθετική, να μοιάζει εντελώς διαφορετική

Η φωτογραφία είναι από το δημόσιο προφίλ της Ιωάννας Μαλέσκου αφού με αυτές τις φωτογραφίες συστηνόταν στον κόσμο δημόσια!

Διαφήμιση

Βέβαια όταν πριν από δύο καλοκαίρια ο ΣΚΑΪ την κάλεσε να ανέβει στην Αθήνα και να αναλάβει κεντρική παρουσιάστρια αυτές οιφωτογραφίες εξαφανίστηκαν εν μία νυκτί

ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ…Σου έχω και φωτογραφία ΜΠΟΝΟΥΣ. Ιωάννα Μαλέσκου ΙΔΡΩΜΕΝΗ και ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΗ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Το GNTM πήγε στο Dancing with the Stars. ΠΑΤΩΣΑΝ Γιώργος Καραβάς και Βίκυ Καγιά σε τηλεθέαση. ΠΟΣΟ ΕΚΑΝΑΝ;

Με την Καντίς Σουάνπολ θα παρατήσεις τη δουλειά και θα ασχοληθείς με τα οικιακά