in

Δανάη Μπάρκα: Τραγουδάει μαζί με την γιαγιά της

Δείτε το γλυκό βίντεο που δημοσίευσε στα social media η παρουσιάστρια

Ένα τρυφερό βίντεο, διάρκειας 40 δευτερολέπτων, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας 31/1 η Δανάη Μπάρκα, συγκινώντας τους περισσότερους από 288 χιλιάδες followers της.

Στο εν λόγω βίντεο, η παρουσιάστρια του MEGA κάθεται με την λατρεμένη της γιαγιά, Τούλα, στο κρεβάτι και τραγουδούν το αγαπημένο τραγούδι «Αργοσβήνεις Μόνη».

Διαφήμιση

«Ο έρωτας που φωτίζει τα μάτια του, τα πανάκριβα παλάτια σου. Η αγάπη μου θα σε γιατρέψει και το όνειρό σου το παλιό θα ζωντανέψει» λένε μελωδικά γιαγιά και εγγονή, με την Δανάη Μπάρκα να δίνει στην κυρία Τούλα ένα φιλάκι στο μάγουλο.

Ωστόσο, η γλυκιά γιαγιά της έχει ένα τραυμοπλάστ στο μέτωπό της, καθώς, όπως αποκαλύπτει στη λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια, είχε ένα ατύχημα. Χρειάστηκε να κάνει ράμματα, αλλά ευτυχώς τώρα είναι καλά.

«Ε, πέσαμε πριν 10 μέρες, χτυπήσαμε, κάναμε τα ράμματα μας, γίναμε μοβ παντού, πάθαμε οι γύρω γύρω 10 εγκεφαλικά από την τρομάρα και μόλις ακούσαμε το πρώτο “Δανάη μου, ποτέ θα κάνεις παιδάκι να το μεγαλώσω;”, βεβαιωθήκαμε ότι όλα είναι καλά 😂😍

Ανέβασα ένα στόρι πριν, είδατε τον επίδεσμο και τα μηνύματα που πήρα, ρωτώντας με “τι έπαθε η γιαγιά μας;”, ήταν τόσα πολλά που ακόμα κλαίω.

Είναι καλά, πέρασαν ήδη 10 μέρες και όλα σούπερ. Σήμερα, τραγουδήσαμε, φτιάξαμε νύχια, μιλήσαμε στο τηλέφωνο με όλη την Ελλάδα και με ρώτησε “πότε θα ξανά αρχίσω γυρίσματα για την εκπομπή;”. Ε, όποτε όντως όλα καλά!

Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστεί για την αγάπη. Μου φώναζε, φεύγοντας, να σας δώσω την ευχή της!

♥️ #γιαγιαΤουλα

Να λέμε σ’ αγαπώ παιδιά, μεγάλη λύτρωση κι ευτυχία. ⭐️

Καληνύχτα κούκλοι 😘😘» σημειώνει χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το ενδιαφέρον τους για την αγαπημένη της γιαγιά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Grimes: Θέλει να είναι καλυφθεί τελείως με “εξωγήινα” τατουάζ

Κατερίνα Καινούργιου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου κ.α.: Πως να φορέσετε το total pink