in ,

Δανάη Μπάρκα: Με χρωματιστό oversized πουλόβερ, για κάθε σας έξοδο

Η Δανάη Μπάρκα, η παρουσιάστρια του Mega και της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, είναι πολύ ενεργή στα social media και της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητας της.

Πρόσφατα λοιπόν η influencer φόρεσε ένα υπέροχο μάλλινο κόκκινο πουλόβερ, καθώς γυρνούσε σπίτι της από το στούντιο. Το συγκεκριμένο πουλόβερ είναι all time favourite κομμάτι, καθώς είναι για όλες τις ώρες της μέρας, σας ζεσταίνει, ενώ προσφέρει την απαραίτητη δροσιά και το σημαντικότερο: Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Διαφήμιση

Η Δανάη Μπάρκα συνόδευσε το μάλλινο πουλόβερ με skinny jean σκούρας απόχρωσης, το οποίο έχει γυρισμένο το κάτω μέρος, μαζί με μαύρα αρβυλάκια. Συνήθως, όταν από πάνω φοράμε όγκο, τότε από κάτω πρέπει να επιλέξουμε κάτι στενό, για να υπάρχει αρμονία στο σύνολο. Δεν επέλεξε κάποιο άλλο αξεσουάρ, εκτός από την επώνυμη λευκή τσάντα της.

Το κόκκινο χρώμα είναι ιδανικό αυτές τις ημέρες, με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει, όπως είναι όμως και το φούξια. Για όσες προτιμάτε λοιπόν τις ροζ αποχρώσεις, η παρουσιάστρια σας έδωσε μια ενναλακτική λύση.

Σε αυτή την εμφάνιση, η Δανάη φόρεσε ένα φούξια oversized πουλόβερ, με ψηλό λαιμό. Το συνδύασε με σκουρόχρωμο τζιν και blush ροζ αθλητικά παπούτσια. Για μια έξτρα ρομαντική πινελιά, επέλεξε ένα πολύχρωμο λουλουδάτο μαντήλι στα μαλλιά της.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Brooke Shields: Εμφανίζεται τόπλες για μια διαφημιστική καμπάνια. Φωτογραφια

Britney Spears: Χορεύει με αποκαλυπτικό, κόκκινο μπικίνι και ρίχνει το Instagram – Viral βίντεο