in

Έιμι Τζέιν Μράντ: Φωτογραφία – Τρέχει, τρέχει, τρώει τη μπανάνα και σε στέλνει… αδιάβαστο

Η αλήθεια είναι ότι δεν σε νοιάζει τίποτα παραπάνω από τις φωτογραφίες και τα oπίσθιά της. Ωστόσο, η Έιμι Τζέιν Μράντ, ένα από τα πιο περιζήτητα και σέξι μοντέλα της Αυστραλίας, κρύβει πολλά πίσω από το όνομά της!

Για το αντρικό περιοδικό «Maxim» της αυστραλέζικης έκδοσης πόζρε πριν χρόνια η πληθωρική καλλονή, η οποία είναι μοντέλο από την Αυστραλία που γεννήθηκε στη Βρετανία.

Διαφήμιση

Οι σέξι αναλογίες της και το όμορφο πρόσωπό της την έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στα αντρικά περιοδικά, που δεν σταματούν να της κάνουν προτάσεις για να φωτογραφηθεί με όσα λιγότερα ρούχα γίνεται στις σελίδες τους.

Και φυσικά η ίδια δεν τους χαλάει χατίρι. Έτσι θα τη δεις στο «Zoo Weekly», στο «FHM» αλλά και στα περισσότερα περιοδικά της χώρας της, που την έχουν συμπεριλάβει πολλές φορές στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες της Αυστραλίας.

Η ίδια βέβαια δεν μένει μόνο στις φωτογραφήσεις αλλά φροντίζει να δείχνει τα κάλλη της καθημερινά από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ημερολόγιο Pirelli 2023: Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Μπέλα Χαντίντ και άλλες για τα μάτια σας μόνο

Μέιτλαντ Γουόρντ: Από την Τόλμη και Γοητεία και τη Disney στο ποpvo. Η πιο καuτη Αγιοβασιλίτσα ειναι εδώ