in

Nicole Scherzinger: Στη Χαβάη, με μάξι φόρεμα, μαγνήτισε τα βλέμματα

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια στο Instagram

Στη γενέτειρά της, τη Χαβάη, απολαμβάνει τον ήλιο και μπάνια στη θάλασσα η Nicole Scherzinger και την Πέμπτη 17/3 τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 5.200.000 followers της, όταν δημοσίευσε υλικό από μία επαγγελματική φωτογράφιση που έκανε.

Η 43χρονη σταρ του pop και R&B συγκροτήματος «Pussycat Dolls» ποζάρει στην παραλία, με φόντο το απέραντο γαλάζιο, και μοιάζει με νεράιδα.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα γαλάζιο, maxi φόρεμα με άσπρα σχέδια και ένα στεφάνι λουλουδιών στο κεφάλι της, κάνει νάζια για χάρη του φωτογραφικού φακού και «ζαλίζει» τους άνδρες θαυμαστές της.

Τα μαύρα μαλλιά της πέφτουν στην πλάτη και το στήθος, σχηματίζοντας ανάλαφρους κυματισμούς, και η επιδερμίδα της λάμπει.

Μία μέρα πριν, την Τετάρτη 16/3, η Nicole Scherzinger «έβαλε φωτιά» στο Instagram, αναδεικνύοντας την άψογη σιλουέτα της με ένα μπεζ, τολμηρό μπικίνι.

Κάθεται στους βράχους, δίπλα από τον ωκεανό, και χαζεύει το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα. Το bikini top κολακεύει το πλούσιο στήθος, ενώ το beach outfit της ολοκληρώνει το ψάθινο καπέλο.

«Σπίτι» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Gwen Stefani: Ροκάρει στο Τέξας, με το πιο σέξι καουμπόικο σύνολο

Αλεξάνδρα παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Συμβόλαιο ο γάμος της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο; Δες τι απάντησε