in

Βικτόρια Οντιντσόβα: Το “Βικάκι” έχει ασύλληπτο sex appeal και προσόντα

Όσο ωραίες γυναίκες και να έχεις δει στην ζωή σου, η Viki Odintcova θα σου ανεβάσει τόσο πολύ τα στάνταρ ώστε οι πολύ ωραίες να φαίνονται απλώς καλές.

Κάτι γίνεται τελευταία με τις Ρωσίδες και μας βάζουν σε δύσκολα διλήμματα που όλοι τα ζητούν, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να τα διαχειριστεί στην πράξη. Οι Ρωσίδες έχουν αρχίσει να καταλαμβάνουν τα πάντα και μάλλον συμβαίνει δικαίως, μιας και τα κορίτσια έχουν όλα τα προσόντα. Δεν μιλάμε για υπερβολικά μεγάλα στήθη και οπίσθια και ως εκεί.
Μιλάμε για απαράμιλλη ομορφιά και sex appeal. Η Viki Odintcova είναι ο ορισμός του «Μια εικόνα είναι 1000 λέξεις».

Διαφήμιση

Ό,τι στάνταρ και να έχεις στο μυαλό σου για τις γυναίκες, όπου και να έχεις κατατάξει τις αγαπημένες σου διάσημες, η Viki Odintcova είναι αυτή που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τη λίστα σου για να τις πας όλες τουλάχιστον μια θέση παρακάτω. Η Viki είναι αυτό που δεν το φαντάστηκες ποτέ, αλλά άμα τη εμφανίσει του έκανε κατάληψη σε κάθε γωνιά του εγκεφάλου σου.

Νεαρή, πανέμορφη, με γονίδια που δεν τα συναντάς συχνά, πλούσιο στήθος, αναλογίες που αγγίζουν το ιδανικό, όλα αυτά και ακόμα περισσότερα είναι η Viki για την οποία δεν χρειάζεται να ειπωθούν άλλα λόγια. Αρκεί να δείτε τις φωτογραφίες για να φτάσετε στα ίδια συμπεράσματα με τα δικά μας. Ότι δηλαδή είναι μια ασύλληπτη ύπαρξη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ξεκληρίστηκε οικογένεια στην Καλαμπάκα: Μέσα σε λίγες ημέρες πέθαναν μητέρα, πατέρας και γιος

Helga Lovekaty: Έχει αυτό το “κάτι” που θέλεις και είναι τεράστιο. 4,1εκ followers το βλέπουν κάθε μέρα