in

Φωτογραφία: Η Ρέι θα σε κάνει να εκτιμήσεις τις χάρες της Άπω Ανατολής

Είναι σαν εκείνες τις γυναίκες που συναντούν οι λογοτεχνικοί ήρωες που τις βρίσκουν για μία βραδιά, τους σημαδεύουν και μετά εξαφανίζονται. Δεν μοιράζονται πολλά μαζί σου. Μόνο το όνομα τους. Κι αυτό γιατί το μοιράζονται με άλλες γυναίκες που έχουν το ίδιο. Δεν στο λένε με το επώνυμο. Αυτό μένει κρυφό. Ξυπνάς το επόμενο πρωί και δεν τις βρίσκεις δίπλα σου. Δεν συχνάζουν στο ίδιο μέρος, δεν ξέρεις που μένουν, δεν έχεις τρόπο να τις βρεις. Το αφήνεις απλά στη μοίρα να συνδεθείτε ξανά.

Κάπως έτσι είναι και η μιγάδα Ρέι, ένα μοντέλο αγνώστων λοιπών στοιχείων, που το βρήκαμε κατά τύχη μπροστά μας καθώς κοιτάζαμε το Gosee Magazine και θα περιμένουμε να την δούμε ξανά κατά τύχη.

Διαφήμιση

Προς το παρόν θα αρκεστούμε στην φωτογράφηση της με μαύρα εσώρουχα, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, όπου εν τέλει μένει γυμνή μόνο με το στρινγκ και μας κάνει να αλλάζουμε άποψη για τις προερχόμενες από την Άπω Ανατολή.

Με πρόσωπο που θυμίζει έντονα την Λούσι Λιου, η Ρέι δείχνει ότι η σαγήνη βρίσκεται στα υπόγεια και όχι στις ταράτσες!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελ Μακφέρσον: Το κορμί κάνει κάθε μέρα τεστ ούρων. Αν μάθεις το λόγο θα πας φαρμακείο και εσυ

Σάρλοτ ΜακΚίνι

Σάρλοτ ΜακΚίνι: Δεν φοράει εσώρουχα και δεν έχει θέμα να μας το δείξει