Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Σάββατο, Δεκ 20, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Χριστίνα Μπόμπα: «Χάρηκα πολύ για την επανένωση του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη»
Media

Χριστίνα Μπόμπα: «Χάρηκα πολύ για την επανένωση του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη»

Kool Team
Last updated: 30 Ιανουαρίου, 2025 8:58 πμ
Kool Team
Published: 30 Ιανουαρίου, 2025
Share
SHARE

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για όλα! Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επανένωση του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη, τονίζοντας πόσο σημαντικό ήταν για εκείνη να δει τους δύο παλιούς συνεργάτες και φίλους να έρχονται ξανά κοντά.


«Δεν τους πρόλαβα μαζί, αλλά ήξερα τι είχαν ζήσει»

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε ότι δεν είχε γνωρίσει προσωπικά τον Γιώργο Μαυρίδη την εποχή που εκείνος και ο Σάκης Τανιμανίδης ταξίδευαν μαζί στο World Party, καθώς όταν μπήκε στη ζωή του Σάκη, η εκπομπή είχε ήδη σταματήσει.

«Τον Γιώργο δεν είχα προλάβει να τον γνωρίσω. Όταν γνωρίστηκα με τον Σάκη, ήταν η φάση που σταμάτησε το World Party και δεν τον είχα δει πάρα πολύ. Σε όλα αυτά τα χρόνια της ζωής μας, δεν ήταν κοντά μας».

Παρόλα αυτά, ήξερε πόσο δυνατή ήταν η φιλία τους και πόσα είχαν μοιραστεί μαζί.

«Όταν άρχισαν να βλέπονται και να μιλάνε ξανά, χάρηκα πάρα πολύ! Είχαν συνδεθεί, είχαν κάνει τόσα ταξίδια, τόσα πράγματα και ήταν για χρόνια φίλοι. Δεν ήταν απλά δυο φίλοι που έκαναν παρέα, ήταν δύο άνθρωποι που είχαν μοιραστεί πάρα πολλά».

Η επιφύλαξη και η εξέλιξη της σχέσης τους

Παρόλο που ήταν θετική απέναντι στην επανασύνδεσή τους, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε ότι είχε μια επιφύλαξη λόγω του παρελθόντος τους, καθώς είχαν περάσει μια περίοδο απομάκρυνσης.

«Ήμουν πάρα πολύ θετική, αλλά είχα και μια επιφύλαξη. Ήθελα πάντα ο Σάκης να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος και κοντά σε ανθρώπους που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν».

Στη συνέχεια, όμως, παρατήρησε ότι η σχέση τους έχει ωριμάσει και έχει αποκτήσει μια υγιή δυναμική.

«Είδα έναν Γιώργο που είναι πάρα πολύ ώριμος πια. Είδα τη σχέση τους με πάρα πολύ υγεία, υποστήριξη, ο ένας έδινε χώρο στον άλλον και υποστήριζαν ο ένας τον άλλον. Ήταν πραγματική ομάδα».

Το ταξίδι στη Βολιβία και η δική της σύνδεση με τον Μαυρίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε ότι η δική της πιο ουσιαστική επαφή με τον Γιώργο Μαυρίδη έγινε στο ταξίδι τους στη Βολιβία, όπου τον γνώρισε καλύτερα.

«Συνδέθηκα με τον Γιώργο κυρίως στο ταξίδι μας στη Βολιβία. Είδα έναν άνθρωπο ώριμο, ήρεμο και με καλή ενέργεια».

Όπως ανέφερε, πλέον, η σχέση των δύο ανδρών έχει εξισορροπηθεί, αλλά τόνισε ότι η αλήθεια τους ανήκει και κανείς άλλος δεν μπορεί να κρίνει τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν.

«Αν τους μιλήσει κάποιος τώρα, ξέρουν πού βρίσκεται η αλήθεια ανάμεσά τους. Αλλά αυτό δεν είναι καν δική μας δουλειά για να την αναφέρουμε».

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Χριστίνα Μπόμπα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
15°C
Athens
few clouds
16° _ 14°
74%
3 km/h
Σα
15 °C
Κυ
14 °C
Δε
14 °C
Τρ
14 °C
Τε
16 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Σέρρες: Σύλληψη 62χρονου καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση 17χρονης μαθήτριας – Σοκάρει η καταγγελία

Kool Team
2 Min Read

Ορκωμοσία Αποφοίτων: Μια νέα γενιά επιστημόνων Αγροτικής Ανάπτυξης αποφοίτησε από το ΕΚΠΑ

Kool Team
2 Min Read

GNTM 2025: Η Ξένια Τσίρκοβα έμαθε την νίκη της βλέποντας… τηλεόραση

Kool Team
3 Min Read

Συναγερμός από ΠΟΥ: Η γρίπη έφτασε νωρίτερα φέτος στην Ευρώπη – Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο στέλεχος «Κ»

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

evivatidou
MedianewsShowbiz

Ευη Βατίδου: Ποσο ετων είναι; Ποια η ηλικία της και τι έπεμβάσεις έχει κανει;

1 Min Read
Media

Θα το ξεφουρνίσει: Πασίγνωστος παίκτης ριάλιτι τηλεόρασης σκέφτεται να κάνει και coming out

1 Min Read
MedianewsShowbiz

Λόγω τιμής: Έχεις δει τον ΑΛΚΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ μετά την καραντίνα. ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΚ

1 Min Read
Media

Οδοστρωτήρας Dodova: Η παίκτρια που κατάπιε τη σκηνή του The Voice of Greece – Dodova “I got you (I feel good)”

2 Min Read
Media

Ζέτα Μακρυπούλια Βίκυ Καγιά: Ρουκ ζουκ Dancing with the Stars. Ποιος κέρδισε την πρώτη μάχη στην τηλεθέαση

1 Min Read
Μαλένα Όλα τα άρθρα από το Koolnews
Media

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα και απλά είναι Δευτέρα. Το Twitter την αγνοεί. Διαβάστε tweets

2 Min Read
lifeMedianewsΥγεία

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: Μην αγνοείτε τα πιο Απίθανα Συμπτώματα

7 Min Read
Media

Η Νάνσυ «ξαναχτυπά» μετά το Big Brother: τα πρώτα stories, η… βασιλική δήλωση και το ταξίδι για Ρόδο

3 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?