in

Κώστας Φραγκολιάς Έπαιρνα 1.200 ευρώ για 3 ώρες. Γνωστός σχεδιαστής μου πρότεινε να… ψήσουμε το ψάρι απο τις 2 πλευρες

Ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν από τους άντρες μοντέλα που έχουν κάνει διεθνή καριέρα και για την εμπειρία του αυτή είχε μιλήσει πριν από χρόνια σε πρωινή εκπομπή του Mega Channel με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μάλιστα ο Κώστας Φραγκολιάς είχε μιλήσει για την σεξουαλική παρενόχληση αλλά και τον τρόπο όπου δούλευε όλο αυτό το σύστημα όταν γνωστός σχεδιαστής έψηνε αυτόν για να περάσουν το βράδυ μαζί , την ίδια ώρα που ο φωτογράφος του έψηνε την κοπέλα του Κώστα Φραγκολιά να περάγε το βράδυ μαζί του.

Σε ένα ταξίδι που είχε κάνει πριν χρόνια στο Μιλάνο ο ίδιος τόνισε πως δέχθηκε μια ανήθικη πρόταση από κάποιον γνωστό σχεδιαστή. Συγκεκριμένα του ζητούσε να περάσουν μια βραδιά μαζί, ενώ αντίστοιχη πρόταση δέχθηκε και η τότε κοπέλα του που βρισκότανε μαζί του στο ξενοδοχείο.

Διαφήμιση

«Ήταν πολύ to the point. Μου είπε θέλω σήμερα το βράδυ να έρθεις σπίτι μου! Χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Το φιλοσοφήσαμε όλο το βράδυ. Το ρίξαμε στο φιλότιμο και του είπα ότι προσπαθεί να με κάνει κάτι που δεν είμαι», είπε στη Ντορέττα Παπαδημητριου που έμεινε άφωνη από όσα άκουγε.

Με αφορμή την παραπάνω ιστορία ο Φραγκολιάς ξεκαθάρισε και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, αφού μετά την αποκάλυψη του Απόστολου Γκλέτσου πολλοί επώνυμοι έχουν μπει στο μικροσκόπιο…

«Τώρα που είναι και επίκαιρο το ψαράκι δεν το ψήνω κι από τις δύο πλευρές, εγώ το τρώω ωμό», ξεκαθάρισε. Μάλιστα, μίλησε για τις χρηματικές απολαβές εκείνης της εποχής κάνοντας μια αποκάλυψη που ξάφνιασε την Ντορέττα και τους τηλεθεατές του Mega.

Τα περισσότερα λεφτά που είχα βγάλει ήταν 1.200 ευρώ για τρεις ώρες πασαρέλα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση
γεμιστα συνταγη

Συνταγή για γεμιστά γιαλαντζί – Τα πάντα όλα ψεύτικα, αλλά γεμιστά με με ρύζι

Ελεονώρα Μελέτη: Τότε που πόζαρε ΟΛΟΓYMNH H φωτογραφία που σήμερα θα θελε να εξαφανίσει