in

Chaney Jones: Η νέα κοπέλα του Kanye West είναι σέξι, 20 χρόνια μικρότερή του και μοιάζει με την Kim Kardashian

Πολυτάραχη η προσωπική ζωή του ράπερ, μετά το τέλος του γάμου του με την Κim Kardashian

Chaney Jones

Mετά το τέλος του γάμου του με την Kim Kardashian, ο Αμερικανός ράπερ και σχεδιαστής μόδας Κanye West ζει σύντομες ερωτικές περιπέτειες. Πριν καλά-καλά το ειδύλλιό του με την 32χρονη Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο Julia Fox λήξει, άρχισε να ερωτοτροπεί με την κατά 20 χρόνια μικρότερή του, εκρηκτική influencer Chaney Jones, η οποία μοιάζει απίστευτα με την Kim Kardashian.

Chaney Jones

Tην Κυριακή 27/2, η Chaney Jones βγήκε σόλο για δείπνο στο ιταλικό εστιατόριο του Μαϊάμι Carbone και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με τις πλούσιες καμπύλες της.

Διαφήμιση

Με total black σύνολο και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η μελαχρινή καλλονή έφτασε στο εστιατόριο. Το εφαρμοστό κορμάκι με τις χοντρές τιράντες κολάκευε το στήθος και τη μέση της, ενώ το κολάν αναδείκνυε τους γλουτούς της. Ολοκλήρωσε το outfit της με μαύρες μπότες και μία μικρή τσάντα χειρός. Στιλ της χάριζαν τα μαύρα γυαλιά ηλίου και τα λιτά γάντια, με τα μαλλιά της να είναι πιασμένα σε έναν τέλειο κότσο.

Σύμφωνα με σημερινό (28/2/2022) δημοσίευμα της DailyMail.com, o Kanye West άρχισε να βγαίνει με την 24χρονη influencer στις αρχές Φεβρουαρίου.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/2, εθεάθησαν να βγαίνουν μαζί και χαμογελαστοί από το ZZ’s Club, το οποίο βρίσκεται στο Μαϊάμι.

Kanye West – Chaney Jones

Την περασμένη εβδομάδα, ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να ψωνίζουν μαζί στο Bal Harbor του Μαϊάμι.

Δεν αποκλείεται ο διάσημος ράπερ να πρωτοβγήκε με την Chaney Jones, όταν ήταν ακόμα σε σχέση με την Julia Fox.

Κanye West – Julia Fox

Το σίγουρο, όμως, είναι ότι στην προσωπική του ζωή δεν υπάρχει ηρεμία και τάξη. Η σκληρή δικαστική μάχη για το διαζύγιό του από την Kim Kardashian συνεχίζεται. Τους τελευταίους δύο μήνες, έχει εκνευρίσει την Αμερικανίδα σταρ, πραγματοποιώντας δημοσιεύσεις στα social media που αφορούν, μεταξύ άλλων, εκείνη, την οικογένειά της και τον νέο, 28χρονο σύντροφό της, Pete Davidson.

Kim Kardashian

Από την πλευρά της, η Kim Kardashian κατέθεσε δικαστικά έγγραφα, υποστηρίζοντας ότι οι αναρτήσεις του εν διαστάσει συζύγου της περιέχουν «πολλή παραπληροφόρηση» και της έχουν προκαλέσει «συναισθηματική αγωνία». Η δίκη διαζυγίου τους πρόκειται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και fashion icon έχει υποβάλει την αίτηση διαζυγίου εδώ και δύο μήνες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Chaney Jones: Η νέα κοπέλα του Kanye West είναι αντίγραφο της Kim Kardashian

Gigi Hadid: Λαμπερή σε επαγγελματική φωτογράφιση στο Παρίσι