in

Chaney Jones: Δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη selfie με τον Kanye West – Δείτε τη φωτογραφία

Η νέα κοπέλα του Αμερικανού ράπερ είναι σχεδόν ίδια με την Kim Kardashian

Δυναμώνει ο έρωτας μεταξύ του Kanye West και της Chaney Jones, η oποία μοιάζει απίστευτα πολύ με την Kim Kardashian.

Τη Δευτέρα 1/3, η 24χρονη influencer δημοσίευσε στα Insta Stories της την πρώτη selfie με τον διάσημο ράπερ και σχεδιαστή μόδας.

Διαφήμιση

Φορώντας μία μαύρη, εφαρμοστή, αμάνικη μπλούζα και κομψά γυαλιά ηλίου, η Chaney Jones  χαμογελά γλυκά στην κάμερα, ενώ ο Kanye West, έχοντας σοβαρό ύφος, στέκεται πίσω της με ένα μαύρο, δερμάτινο μπουφάν.

Πηγές δήλωσαν την Κυριακή 27/2 στο TMZ ότι ο 44χρονος Αμερικανός και το μοντέλο απλώς «διασκεδάζουν» και δεν έχουν σοβαρή σχέση. Τόνισαν, δε, ότι ο ράπερ «αναμφισβήτητα γοητεύτηκε από την Chaney Jones λόγω των ομοιοτήτων της με την Κim Kardashian».

Chaney Jones

Από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2022, που η σχέση του Kanye West με την 32χρονη, Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιό Julia Fox έφτασε στο τέλος της, οι παπαράτσι «έχουν τσακώσει» αρκετές φορές τον διάσημο ράπερ και την Chaney Jones να κυκλοφορούν μαζί. Εθεάθησαν να απολαμβάνουν δείπνο στο δημοφιλές εστιατόρια της Νέας Υόρκης Nobu και να ψωνίζουν σε εμπορικά καταστήματα.

Κanye West – Chaney Jones
Chaney Jones

Την ίδια ώρα, η ιδρύτρια της εταιρείας ενδυμάτων Skims, Kim Kardashian, ζητά από τον Kanye West να υπογράψει το διαζύγιό τους. Ωστόσο, εκείνος αρνείται να υπογράψει.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Page Six, ο 44χρονος ράπερ, ο οποίος έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την δισεκατομμυριούχο Αμερικανίδα -την 8χρονη North, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago, και τον δίχρονο Psalm-, πριν λίγο καιρό επέκρινε στο Instagram τόσο εκείνη όσο και και τον νέο της φίλο, τον 28χρονο ηθοποιό Pete Davidson.

Κanye West – Kim Kardashian

«Θέλω πολύ να χωρίσω» τονίζει  στα δικαστικά έγγραφα η Kim Kardashian, η οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τoν πατέρα των παιδιών της τον Φεβρουάριο του 2021. «Ο Κanye δημοσιεύει πολλή παραπληροφόρηση σχετικά με τα προσωπικά μας θέματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πράγμα που μου έχει δημιουργήσει συναισθηματική αγωνία».

Aπό την πλευρά του, ο Kanye West ισχυρίζεται ότι οι αναρτήσεις του στα social media δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία στη δίκη του διαζυγίου του από την Aμερικανίδα star, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να αποδειχθεί ότι όντως τις έκανε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι χάνει τα κιλά των γιορτών αλλά και των διακοπών!

Θωμαή Απέργη: Η κορμάρα της ΖΑΛΙΖΕΙ. Πώς τα καταφέρνει; Αυτό είναι το μυστικό