in

Φωτογραφία: Καθόταν στα σκαλιά και αναστάτωνε το αντρικό κοινό. Στην αγκαλιά του Θέμη Αδαμαντίδη τώρα

Είναι γνωστή στον χώρο της νύχτας, με τους μαγαζάτορες να κάνουν σαν τρελοί για την παρουσία της στο μαγαζί τους και την ίδια να μην στενοχωρεί κανένα, αφού την βρίσκαμε παντού και πάντα με εμφανίσεις σαν και αυτή!

Η Μπάρμπαρα Κίρκη είναι από τα πιο καuτά ονόματα στη νυχτερινή διασκέδαση και όπου βρίσκεται συρρέουν τα φλας και οι παπαράτσι για μια της φωτογραφία, αφού όπως βλέπετε στην φωτογραφία το παιχνίδι με τον φακό το έχει στον μέγιστο βαθμό και ξέρει να προσελκύει τα βλέμματα.

Διαφήμιση

Ο Θέμης Αδαμαντίδης εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται σε σχέση με την Βαρβάρα Κίρκη και δεν κρύβει το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

«Αυτή η δουλειά που κάνω είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε σύντροφο είναι δίπλα. Έχει δυνατά νεύρα, έχει υπομονή, λείπει κάτι από τον άνθρωπο που είναι μόνος. Η συντροφικότητα, η παρέα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης στη συνέντευξή του.

Ποια είναι όμως η Βαρβάρα Κίρκη που έκλεψε την καρδιά του δημοφιλή τραγουδιστή;

Η Βαρβάρα Κίρκη έχει μία εντυπωσιακή εμφάνιση γι’αυτό και δεν είναι τυχαίο που την αποκαλούν Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον. Είναι πρώην μοντέλο και το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως παρουσιάστρια.

Τα μέσα ενημέρωσης έχουν ασχοληθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν με την προσωπική ζωή της όμορφης φιλόζωης με τα εντυπωσιακά προσόντα. Στο μακρινό παρελθόν είχε μια όμορφη γνωριμία με τον Παντελή Παντελίδη, ενώ αργότερα, το 2013, είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον τότε βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Να τονίσουμε ότι, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος ο Θέμης Αδαμαντίδης στο παρελθόν, ο λαϊκός ερμηνευτής βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του χωρίς να έχουν πάρει διαζύγιο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Τόπλες στην παραλία. Η φωτογραφία με το μισό μαγιό που θα ήθελε να εξαφανίσει

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ. Πάει για ban. Ξανά ολόγuμvη φωτογραφία στο Instagram με το σκύλο της