in

Αποστολία Ζώη: Throwback φωτογραφία, αξία ανεκτίμητη. Τότε που ήμουν ξανθια και…

Πιο πολυσύνθετο ταλέντο από την Αποστολία Ζώη στην Ελληνική showbiz δύσκολα θα συναντήσει κάποιος. Η Αποστολία τα έχει κάνει όλα κυριολεκτικά. Αθλητισμό, πρωταθλητισμό, πτυχίο Πανεπιστημίου, υποκριτική, θέατρο, τραγούδι, συμμετοχή σε σίριαλ, νικήτρια ριάλιτι.

Η Αποστολία Ζώη γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1980. Σε ηλικία 4 ετών άρχισε να ασχολείται με την ενόργανη και στα 6 με τις καταδύσεις, σε επίπεδο Πρωταθλητισμού.

Διαφήμιση

Όταν ήταν 8 ετών ήρθε στη ζωή της το θέατρο και για 2 ολόκληρα χρόνια συμμετείχε σε επαγγελματικό επίπεδο στο Θεσσαλικό Θέατρο, στο ρόλο του Κοντορεβυθούλη.

Στα 14 μετακόμισε για πάντα στη Θεσσαλονίκη, με την Εθνική Ελλάδος, για να ακολουθήσει τις καταδύσεις. Ως αθλήτρια έχει στο ενεργητικό της αρκετές Ευρωπαϊκές και Βαλκανικές διακρίσεις καθώς και διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Το 1997 ξεκίνησε να σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα αρχισε να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής. Λίγο αργότερα ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής στη συμπρωτεύουσα και άρχισε να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά. Από τις πρώτες της συνεργασίας ήταν αυτή με την Πέγκυ Ζήνα και στη συνέχεια, αφού πήρε το πτυχίο της, κατέβηκε στην Αθήνα.

Μπορεί να μην έχει στο βιογραφικό της πάρα πολλές δισκογραφικές δουλειές, όμως σίγουρα έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Εκτός από το τραγούδι, η Αποστολία έχει συμμετάσχει και ως ηθοποιός στην αγαπημένη σειρά S1ngles, όπου μάλιστα έπαιξε πολύ καλά, ενώ κάτι παρόμοιο έκανε και στην “Πολυκατοικία”.

Τα τραγούδια της είναι συνήθως σε ελαφρολαϊκό και ποπ ύφος.

Εκτός από αυτά η Αποστολία Ζώη συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 nomads το οποίο και κέρδισε

Μέσα από το Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και ενώ την είδαμε αυτές τις μέρες με τα χιόνια το μάτι μας έπεσε σε μία παλαιότερη φωτογραφία που αναπολούσε τις εποχές προ covid όπου και σχολίασε

Τότε που ήμουν ξανθιά, που φορούσαμε τα καλά μας, βγαίναμε για socialising και δεν είχαμε ιδέα από περιορισμούς και covid..
Χρυσές εποχές!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Δολοφονία Άλκη: Δε θα εκδοθεί ποτέ στην Ελλάδα ο δολοφόνος που έφυγε στην Αλβανία. ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Κόνι Μεταξά: Αυτή είναι η φωτογραφία σε ΑΣΠΡΟ και ΜΑΥΡΟ φωτιά που την ανέβασε Level