in

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Φαίη Σκορδά, Δούκισσα Νομικού: Διατροφικά μυστικά για… κορμί λαμπάδα

Με την άνοιξη να μπαίνει ξέρω το ρίχνεις στη δίαιτα για να βγεις παραλία αφού το βλέμμα των γυναικών… αλλά και των αντρών στρέφεται σε αψεγάδιαστα κορμιά και σε ιδανικές σιλουέτες! Έτσι, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα διατροφικά μυστικά τριών επώνυμων κυριών της εγχώριας τηλεόρασης με υπέροχα σώματα για να καταλάβεις ότι τα αγαθά κόποις κτώνται!

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το κορμί! Κοιλιακοί και γράμμωση σε πρώτο πλάνο, συνθέτουν ένα σώμα που δεν παραπέμπει σε καμία περίπτωση σε μητέρα δύο παιδιών. Η παρουσιάστρια του Mega, αν και έχει τις σωστές βάσεις από μικρή ηλικία λόγω της ρυθμικής γυμναστικής και του μπαλέτου, συνεχίζει να προσέχει το τι τρώει.

Διαφήμιση

«Για πρωινό θα φάω συνήθως κάτι λίγο, όπως ένα τοστ. Το μεσημέρι θα φάω ό,τι φαγητό έχουμε στο σπίτι αλλά όχι πολύ, ενδιάμεσα αν πεινάσω θα φάω κάποιο γιαούρτι ή κάποια πίτα με γαλοπούλα και το βράδυ αν το μεσημέρι έχω φάει κανονικό γεύμα θα φάω λίγο. Οι ποσότητες που καταναλώνω είναι πάντα μικρές» δήλωσε η γοητευτική Ντορέττα.

Φαίη Σκορδά

Τα πόδια της τα ζηλεύει όλη η σόουμπιζ! Η παρουσιάστρια του πρωινού Ant1, παρά τα δυο της παιδιά και τις υποχρεώσεις που δεν σταματούν λεπτό, παραμένει πιστή στη θηλυκή της πλευρά. Έτσι, βρίσκει πάντα χρόνο για τον εαυτό της, καταφέρνοντας να ζυγίζει 58 κιλά, όσο και πριν μείνει έγκυος. Αν και η καλή φυσική της κατάσταση είναι στο DΝΑ της, η Φαίη δεν επαναπαύεται λεπτό, και ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα τρέχει στη γειτονιά της, στη Βουλιαγμένη, για περίπου 30 λεπτά, αφού πρώτα κάνει την κατάλληλη προθέρμανση.

Στα διατροφικά tips της περιλαμβάνεται η κατανάλωση 1,5 λίτρου νερό την ημέρα και ωμές σαλάτες εποχής, τις οποίες ετοιμάζει μόνη της καθημερινά, πριν ξεκινήσει για την εκπομπή κι αφού πρώτα έχει πάρει πρωινό: ένα φυσικό χυμό πορτοκαλιού συνοδεία ενός τοστ με τυρί και γαλοπούλα.

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα της μικρής οθόνης διαθέτει εκτός από αλαβάστρινο πρόσωπο και ένα εκπληκτικό κορμί. Τα ενσταντανέ της, άλλωστε, με μαγιό το αποδεικνύουν περίτρανα τώρα το καλοκαίρι!

Όπως έχει πει δεν της αρέσει το junk food, τρώει πολλά και μικρά γεύματα ενώ κυκλοφορεί πάντα με ταπεράκι. Πιστεύει στη δύναμη του πρωινού ενώ από την τσάντα της δεν λείπουν ποτέ τα φρούτα και οι ξηροί καρποί.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχει πει ότι η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για εκείνη με το πιλάτες και το σπίνινγκ να αποτελούν λατρεία. Η λαμπερή παρουσιάστρια του Ant1, έχει όμως και τις αδυναμίες της. Για την ακρίβεια μία και μοναδική που ακούει στο όνομα… παγωτό!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφία με καστανά καρέ μαλλιά. Δεν έχει ντυθεί για τις απόκριες

Rita Ora: Δείχνει τους κοιλιακούς της και κολάζει το Instagram