in

Eurovision Chanel Terrero: Φωτογραφία. Έτσι ήταν η Σανέλ Τερέρο με κιλά παραπάνω και πριν τις πλαστικές

Η αποκάλυψη της φετινής Eurovision ήταν χωρίς καμία αμφιβολία η Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία στο διαγωνισμό που διεξήχθη στην Ιταλία.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σανέλ Τερέρο από την Κούβα, έκλεψε τις εντυπώσεις, μαγνήτισε τα βήματα και έγινε το θέμα συζήτησης σε όλη την Ευρώπη! Σε αυτό σαφώς συνετέλεσε η εκθαμβωτική της εμφάνιση και ο απίστευτος χορός που έκανε πάνω στη σκηνή!

Διαφήμιση

Η μικρόσωμη, ύψος μόλις 162 λατίνα, εκτός από τις χορευτικές της ικανότητες εντυπωσίασε επίσης τόσο με τη φωνή της όσο και με το εντυπωσιακό σύνολο και το γυμνασμένο και ευλύγιστο σώμα της!

Η Σανέλ δεν έχει κάνει κάποιες εντυπωσιακές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση τα τελευταία χρόνια που να οφείλονται σε πλαστικές επεμβάσεις.

Η εικόνα της βέβαια σε σχέση με λίγο παλαιότερα έχει κάποιες αλλαγές και αυτό οφείλεται στη γυμναστική και στο γεγονός ότι έχει χάσει κάποια κιλά τα οποία είχε.

Σε μία σειρά από φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Alessandra Ambrosio: Τι φόρεσε ρε παιδιά! ΤΑ ΖΟΥΛΗΞΕ το φόρεμα και πετάχτηκαν έξω! Φωτογραφία

Κατερίνα Λιόλιου: ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕ. Με Διαφάνεια ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ έρχονται πολλαπλά εγκεφαλικά