in

Britney Spears:«Προσπαθούσαν να με σκοτώσουν» λέει και απειλεί με μηνύσεις τους πρώην μάνατζερ της

Η Britney Spears υποσχέθηκε να μηνύσει την πρώην εταιρεία διαχείρισης των επιχειρήσεών της, την Τετάρτη, λέγοντας ότι ένιωθε τόσο αβοήθητη στα χέρια της ιδρύτριας της εταιρείας, που φοβόταν για τη ζωή της.

«Θα μηνύσω το Tri Star !!!!» έγραψε η 40χρονη ποπ σταρ, σε μια ανάρτηση στο Instagram που έχει διαγραφεί έκτοτε.

Η Spears ισχυρίστηκε ότι ο εν διαστάσει πατέρας της, Jamie Spears, «λάτρευε» τόσο την ιδρύτρια του Tri Star Sports & Entertainment Group, Lou Taylor, όσο και τον συνεργάτη της, Robin Greenhill.

Διαφήμιση

«[Αυτός] θα έκανε ό,τι του ζητούσαν!!!!» έγραψε η Britney. «Νομίζω ότι προσπαθούσαν να με σκοτώσουν… Ακόμα και σήμερα πιστεύω ότι αυτό ακριβώς προσπαθούσαν να κάνουν».

Ο Τζέιμι, 69 ετών, χρησιμοποίησε την Τρι Σταρ ως υπεύθυνη για τη Μπρίτνεϊ το 2008. Η εταιρεία συνεργάστηκε με την τραγουδίστρια του «Toxic» για πάνω από μια δεκαετία, πριν παραιτηθεί το φθινόπωρο του 2020.

Η Britney, τον Νοέμβριο του 2021, κατηγόρησε τον πατέρα και τους διευθυντές της εταιρίας για κακοποίηση, κατά τη διάρκεια μιας καταδικαστικής ακρόασης στο δικαστήριο εκείνο το καλοκαίρι.

“Κανείς άλλος δεν θα είχε ζήσει αυτό που έκαναν σε μένα!!!” Η Britney συνέχισε στην ανάρτηση της Τετάρτης. «Έζησα όλο αυτό και τα θυμάμαι όλα!!!!»

Ο δικηγόρος της Τέιλορ, Τσαρλς Χάρντερ, δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί της Μπρίτνεϊ στο Instagram ήταν «εξ ολοκλήρου ψευδείς καθώς και άκρως προσβλητικοί, επιζήμιοι και απαράδεκτοι». Ο δικηγόρος του Jamie, Alex Weingarten, δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ciara: Μαγνητίζει τα βλέμματα με σέξι ημιδιαφανή εμφάνιση στο Instagram

Jenna Jameson: Η πρώην πορνοστάρ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά δεν μπορεί ακόμη να περπατήσει