in

Ιωάννα Τούνη: Θυμάσαι και τον τιμοκατάλογο; Πόσο πάει σήμερα; Πόσο άλλαξαν οι τιμές της από τότε


Ήταν Σεπτέμβρης του 2021 όταν κυκλοφόρησε ο αναλυτικός τιμοκατάλογος της Ιωάννας Τούνη στο instagram!

Λίγος καιρός μετά το μεγάλο θέμα που είχε προκύψει με ανάρτηση που είχε κάνει η γνωστή influencer από τους Παξούς και οι followers ανεβοκατέβαιναν!

Είχε κάτω από 800.000 τότε αφού έχασε σχεδόν το 6-7% των ακόλουθων της μετά από τη συγκεκριμένη ανάρτηση και το σάλο που είχε προκύψει τότε.

Διαφήμιση

Ωστόσο το Πρώτο Θέμα είχε επικοινωνήσει με την γνωστή influencer και είχε δημοσιεύσει αναλυτικά τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών της μετά από μήνυμα φασόν που έστελνε η Ιωάννα Τούνη στους ενδιαφερόμενους!

Από τότε πέρασαν σχεδόν επτά μήνες και η Ιωάννα Τούνη πλέον διαθέτει στο προφίλ της στο instagram περίπου 950.000 followers.

Πόσο όμως άλλαξαν οι τιμές από τότε; Ανέβηκε η ταρίφα της Ιωάνανς Τούνη;

Η απάντηση θα σε εκπλήξει. Ίσα-ίσα που έπεσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και επικοινωνία του koolnews με γνωστό γραφείο που ασχολείται με το digital marketing και το influence marketing οι τιμές έχουν πέσει γύρω στο 25 με 40% σε όλους σχεδόν τους “μεγάλους influencers”.

Παράλληλα αρκετοί έχουν βγει εκτός αγοράς αφού δεν διαχειρίστηκαν το προφίλ τους με σωστό τρόπο ή πολύ απλά δεν τα έφεραν στους marketers.

Γενικά το ad spend έχει μειωθεί, ο πληθωρισμός είναι εδώ και σαφέστατα έχει μειώσει την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών.

Είναι μία δύσκολη περίοδος και οι influencers δεν προβάλλουν τις δικές τους απαιτήσεις άλλα όπως συμβαίνει παντού ακολουθούν τους νόμους που προτάσσει η αγορά

Δες τον τικοκατάλογο της Τουνη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

GNTM: Ίριδα Παπουτσή. Τα πάντα όλα σε 15sec. Χορεύει, Τραγουδα, Τα χουφτώνει και ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ

Έλενα Τσαγκρινού: Κορδόνι Κάτω – Τιποτα Πάνω… Τα είδε όλα ο ΝΕΟΣ της σύντροφος Dj Stephan