in

Μπριγκίτε Νίλσεν: Τόπλες το Τούμπανο στα 59. Με γούνα και ανοιχτά πόδια η φωτογραφία που τρέλανε και τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Η Μπριγκίτε Νίλσεν είναι Δανή ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο για τους Γκρεγκ Γκόρμαν και Χέλμουτ Χιούτον. Στη συνέχεια έπαιξε στις ταινίες του 1985 Κάλιντορ, ο μονομάχος και Rocky IV, επιστρέφοντας αργότερα στη σειρά ταινιών Rocky με το Creed II.

Με ύψος 1,85 η 59χρονη σήμερα Δανή παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και διαθέτει ένα κορμί που άμα τη εμφανίσει, κλέβει τις εντυπώσεις!

Αν και η Μπριγκίτε Νίλσεν έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας πάντα δεχόταν και δέχεται προτάσεις για να συμμετάσχει σε επιλεκτικές δουλειές, κάτι το οποίο κάνει!

Διαφήμιση

Αυτό που επίσης κάνει είναι να μοιράζεται μέσα από τους social λογαριασμούς της φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους και ακόλουθους ώστε να τους κρατά σε εγρήγορση!

Η Μπριγκίτε Νίλσεν φοράει μία εντυπωσιακή animal γούνα σε άσπρο και μαύρο, ψηλές μαύρες μπότες over-the-knee, ένα animal κoλάν και μόνο το σoυτιέν της και ποζάρει με δέος .

Μπριγκίτε Νίλσεν

H συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη αφού αφαιρεί το σουτιέν ανοίγει τα πόδια και κάθεται στην πολυθρόνα.

Μπριγκίτε Νίλσεν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
ρια αντωνιου

Δεν υπάρχει σωτηρια – Η Ρία Αντωνίου με αθλητικό σορτσάκι και δαντελένιο τοπάκι βγάζει selfie και μοιράζει υπογλώσσια

Βρισηίδα Ανδριώτου: Τη σηκώνει ψηλά, την κοιτά, την βάζει στο στόμα τη ρουφά και ο Μαρτίκας ξεροκαταπίνει. Έτσι τρώνε πίτσα οι Σαλονικιές