in

GNTM Ηρακλής Τσουζίνοβ: Τι κάνει σήμερα ο μεγάλος νικητής; Γιατί unfollow στη Βίκυ Καγιά

Ο Ηρακλής σαν μοντέλο φυσικά και άξιζε να πάρει τη νίκη στο gntm αφού σε σχέση με τους άλλους υποψήφιους είχε το καλύτερο πακέτο.

Είχε την ηλικία, το ύψος,την ομορφιά αλλά και τη διαφορετικότητα αφού είναι από μητέρα Ρωσίδα και πατέρα Αφρικανό. Ένα σοκολατί χρώμα με ξεθωριασμένα αφρικανικά χαρακτηριστικά και ανοιχτόχρωμα μάτια που έδεναν τέλεια

Ο Ηρακλής αν και αποχώρησε κάποια στιγμή από το gntm κέρδισε ξανά τη συμμετοχή του και μπήκε με περισσότερη όρεξη και πιο αποφασισμένος για τη νίκη κατά την επιλογή τριών μοντέλων που ήδη είχαν αποχωρήσει να επιστρέψουν στο παιχνίδι λαμβάνοντας μία δεύτερη ευκαιρία.

Διαφήμιση

Από τότε πολλά άλλαξαν και πολλά ακούγονται ακόμα και για τη σχέση του Ηρακλή με τους κριτές του gntm

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι έχει κάνει unfollow τη Βίκυ Καγιά με την οποία φέρεται να να μην έχει αλλά και να μην είχε και τις καλύτερες σχέσεις.

Η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι στο νέο κύκλο του gntm κάτι που είχε ποικίλες αντιδράσεις στα social media. Υπήρχε κόσμος που δεν άντεχε στην κυριολεξία την Βίκυ Καγιά χρεώνοντας τις υπερβολικές αντιδράσεις αλλά και εμφανίζοντας τους παίκτες ενός Reality ουσιαστικά ως μοντέλα υψηλών προδιαγραφών με προοπτικές παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας κάτι που προφανώς δεν έχει συμβεί με κανέναν από όλα τα μοντέλα που έχουν περάσει τώρα από το gntm

Αντίθετα αρκετές γυναίκες εξέφρασαν την απογοήτευσή τους που δεν θα είναι η Βίκυ Καγιά στο GNTM αφού αυτή η κατά κάποιο τρόπο αυταρχική τηλεοπτική persona που έβγαζε τις ιντρίγκαρε και τις έκανε να βλέπουν το ριάλιτι και για αυτό.

Ο Ηρακλής η αλήθεια είναι έχει κάνει ελάχιστα πράγματα στο modeling και έχει περιοριστεί σε κάποια βίντεο μέσω από το λογαριασμό του στο instagram.

Εμάς μας αρέσει πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να κάνει πράγματα στο μέλλον. Σίγουρα αυτή η περίοδος με την καραντίνα, την παύση κάθε είδους διαφημιστικών και επιδείξεων μόδας αλλά και και την απαγόρευση ταξιδίων στο εξωτερικό που ακολούθησε μετά τη νίκη του δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να είναι χαρακτηριστικά και να αντικατοπτρίζουν την αξία του Ηρακλή ως μοντέλο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τέσσερις τρόποι για να ακονίσετε την μνήμη σας και να μην ξεχάσετε ποτέ ξανά

EURO 2020 Τρενο η Ιταλία και η Κλαούντια Ρομάνι στέλνει τις γνωστες της καρδούλες