in

Το ΤΑΤΟΥΑΖ: Μη χάσεις απόψε τον ΟΡΦΕΑ να….

το τατουαζ

Ο τραυματισμός του Νικόλα παγώνει το αίμα της Αθηνάς, αλλά και του Τόνυ, που παρόλο που τον είχε προειδοποιήσει, δεν ήταν προετοιμασμένος για μια τέτοια εξέλιξη.
Το νέο ταξιδεύει γρήγορα και φέρνει θλίψη τόσο στην Αμαλία, όσο και στη Βέρα που δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο Νικόλας πυροβολήθηκε εν ψυχρώ. Η Άννα με τον Αλέξανδρο φτάνουν στο νοσοκομείο, να συμπαρασταθούν στην Αθηνά, ενώ ο Χάρης γυρεύει παρηγοριά στην Αφροδίτη. Ο Σέκερης στέκεται σαν πατρική φιγούρα στην Αθηνά και προσπαθεί να…
την εμψυχώσει. Η Μαργκώ για μια ακόμη φορά προσπαθεί να αφυπνίσει τον Τόνυ και να τον πείσει να γυρίσει στο Λονδίνο, καθώς το Συμβούλιο δεν πρόκειται να του χαριστεί. Ο Ορφέας παρακολουθεί την Άννα και η εμμονή του για εκείνη όλο και μεγαλώνει.. Η Έλλη φτάνει στην Αθήνα, αλλά τα νέα για την υγεία του Νικόλα είναι ανησυχητικά..
Ο Νικόλας προσπαθεί να ανακάμψει κι όλοι όσοι τον αγαπούν, τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο. Η Άννα δεν λείπει στιγμή από το πλάι της Αθηνάς, ενώ η Τατιάνα που έχει καταλάβει ότι το κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και την Αθηνά έχει αλλάξει, αναγκάζεται να αλλάξει τη στάση της. Ο Τόνυ παλεύει με τις ενοχές του και προσπαθεί να μην ξανακυλήσει στις ουσίες. Ο Σέκερης αποφασίζει να κάνει την υπέρβαση και κάνει το πρώτο βήμα για να προσεγγίσει τον Νικόλα.
Η Μαργκώ πιέζει τη Νικόλ να πάει στην Ελλάδα για να διαπιστώσει τι ακριβώς γίνεται ανάμεσα στον Τόνυ και την Τατιάνα. Ο Στέφανος και η Όλγα ετοιμάζονται για τον γάμο τους και διαλέγουν βέρες, ενώ η Όλγα αποφασίζει να προτείνει στην Άννα να γίνει κουμπάρα τους. Ο Ορφέας, κάτω από τη μύτη της αστυνομίας, εξακολουθεί να παρακολουθεί την Άννα. Κι ενώ ο Σέκερης με την Τατιάνα έχουν αφοσιωθεί στο να εντοπίσουν ποιοι πυροβόλησαν τον Νικόλα, οι δυσάρεστες εξελίξεις τους προλαβαίνουν..

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Πραγματική ομορφιά σημαίνει υγιές και καθαρό δέρμα!

Αυτό το ρόφημα είναι μια αποτελεσματική λύση για την απομάκρυνση του πονοκεφάλου