in

Ρόμπιν Λάιβλι: Η αδερφή της Μπλέικ Λάιβλι είναι επίσης κούκλα και ηθοποιός

Η Μπλέικ Λάιβλι (Μπλέικ Έλεντερ Μπράουν) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Έγινε γνωστή κυρίως με τον ρόλο της ως Σερίνα Βαν ντερ Γούντσεν στη νεανική δραματική τηλεοπτική σειρά Gossip Girl. Έχει παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως The Town, Green Lantern, The Shallows, Αγριότητα και A Simple Favor.

Η Ρόμπιν Λάιβλι είναι η κατά 15 χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της Μπλέικ Λάιβλι και μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή όσο η Μπλέικ, ωστόσο ενδεχομένως να τη θυμάσαι από τη συμμετοχή της στην ταινία του 1989 «Teen Witch». Παράλληλα, έχει εμφανιστεί σε πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές, μερικές εκ των οποίων προβάλλονται κατά καιρούς και στην ελληνική τηλεόραση.

Ο φωτογραφικός φακός τις έχει συλλάβει αρκετές φορές να βολτάρουν μαζί και να περνούν μαζί τον ελεύθερό τους χρόνο, παρά την ηλικιακή διαφορά που μεσολαβεί μεταξύ τους. Η Ρόμπιν βέβαια ως μεγαλύτερη, συνοδεύει συχνά την αδερφή της και στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, ειδικά όταν απουσιάζει ο σύζυγός της Ράιαν Ρέινολντς.

Διαφήμιση

Δείτε φωτογραφίες τους:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποια Τζούλια Αλεξανδράτου; Και άλλη πασίγνωστη ελληνίδα πορνοστάρ έγινε μανούλα

Τι έκανες ρε Μίλτο: Έκλεισε στόματα ο Τεντόγλου και προσγειώθηκε στα 8,41, αφού του ακύρωσαν το άλμα στα 8,40