in

Χριστίνα Κολέτσα: Φωτογραφία με μαγιό κορδόνι. Τα ΕΔΕΙΞΕ, ξάπλωσε στν αμμουδιά και… καίγεται πολύ.

Από σήμερα που ο καιρός δεν θα μας κάνει πισωγυρίσματα, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι κηρύσσεται η επίσημη έναρξη των Παραλιακών Αγώνων, όπου όλες οι σέξι κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ θα παρελάσουν από θάλασσες κι ακτές με ότι πιο καυτό διαθέτουν.

Από τις πρώτες που θα βγουν σε αυτό τον αγώνα είναι η αγαπημένη Χριστίνα Κολέτσα που μας έχει συνηθίσει κάθε καλοκαίρι, να μας πειράζει πολύ το μυαλό με τις φωτογραφίες που ανεβάζει από την παραλία στο instagram

Περιμένοντας το νέο υλικό αναπόλησα με μία παλαιότερη όταν στην παραλία, με μπικίνι με κορδόνι στο κάτω μέρος που αφήνει τη φαντασία μας να οργιάσει για το αν είναι στρινγκ ή όχι. Η τραγουδίστρια στηρίζεται στα χέρια της και απλώνει τα πόδια της στο κύμα.

Διαφήμιση

Τώρα καίγεται ή το νερό είναι παγωμένο δεν γνωρίζουμε, το στόμα της συνυποδηλώνει ότι βγάζει ένα μικρό «ααα» και ο καθείς επιλέγει αυτό που του αρέσει.

Πάντως ούτε σχεδιασμένο να το είχε, καθώς η Χριστίνα Κολέτσα είναι η γυναίκα, η καυτή άμμος εννοεί το πυρ και φυσικά υπάρχει και η θάλασσα. Πυρ, θάλασσα και… Χριστίνα!

Και μία άλλη φωτογραφία που την απεικονίζει βρεγμένη και με ενα ολόσωμο άσπρο μαγιό, το οποιο διαγράφει τα…προσόντα της. Όπως ηταν φυσικό οι άντρες κολάστηκαν και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Ανέκδοτο: Οι μπύρες και οι γυναίκες έχουν πολλά κοινά αλλά και πολλές διαφορές ..! Γέλιο

survivor

Survivor ροζ βίντεο: Η πρώτη δήλωση από την παίκτρια του ριάλιτι που φέρεται να πρωταγωνιστεί