in ,

Η Ελένη Μενεγάκη τρίβει το στήθος στην εκπομπή και μας πείθει ότι ήταν τυχαίο. Viral Βίντεο

Είχε φτάσει πλέον σε τέτοιο σημείο, ώστε να τρίβει το στήθος της, να παίρνει γκριμάτσες ικανοποίησης και μετά να κρύβεται από την κάμερα.

Στον κόσμο των πωλήσεων υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας. Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες για την πώληση. Αν θέλεις να πουλήσεις κάνεις οτιδήποτε είναι δυνατόν. Και η Ελένη Μενεγάκη έχει αναγάγει σε επιστήμη αυτή τη φιλοσοφία. Στην εκπομπή της πριν χρόνια στον alpha, που ήταν μια τοποθέτηση προϊόντος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, είχε τον τρόπο να προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο όσα χρειάζεται να προωθηθούν. Ακόμα κι αν πρέπει να τρίβει το σώμα της.

Βασικά η Ελένη έχει περάσει σε εντελώς άλλο επίπεδο εδώ και χρόνια, όσον αφορά την άνεση της μπροστά στο φακό. Η άνεση φτάνει σε τέτοια σημεία, ώστε να μας δείχνει μέρη του σώματος της με όσο πιο καυτό περιτύλιγμα γίνεται. Για παράδειγμα, σήμερα είχε στο στούντιο προβολή προϊόντων αισθητικής, μεταξύ των οποίων και γυναικείες κρέμες. Για να πουλήσεις μια κρέμα πρέπει να κάνεις επίδειξη.

Διαφήμιση

Ε, δεν ήταν και πολύ δύσκολο για εκείνη να αρχίσει να τρίβει το στήθος της και να παίρνει μορφασμούς ικανοποίησης, για να δείξει στο κοινό ότι είναι ωραία και στην αίσθηση η κρέμα. Μάλιστα, κατέβασε την τιράντα της και έτριβε από μέσα. Όταν η κάμερα εστίασε εκεί, η Ελένη μαζεύτηκε γιατί δήθεν δεν ήθελε να φανεί κάτι παραπάνω και γύρισε την πλάτη. Πειστήκατε φαντάζομαι για τους μη πονηρούς σκοπούς της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Μαράια Κάρεϊ

Μαράια Κάρεϊ: Κυκλοφορούσε με το στήθος έξω για ώρες και εννοείται δεν το μάζεψε ποτέ. Viral Βίντεο

Dominique Le Toullec: Το πιο δυνατό μαγιό που κυκλοφορεί στο instagram