in

Η Γουάντα Νάρα: Η μπλούζα του Λιονέλ Μέσι, η selfie φωτογραφία με μαγιό και το βίντεο που… βγάζει τη γλώσσα


Με το Μουντιάλ να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και την Αργεντινή να αγωνίζεται για την πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ σχεδόν κάθε αργεντινός ζει και αναπνέει μόνο για το παιχνίδι της ομάδας του!

Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι τα κατάφερε, κέρδισε 2-0 την Πολωνία και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης! Μαζί της ακολούθησε και η Πολωνία αφού είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου!

Διαφήμιση

Η Γουάντα Νάρα που έχει πέντε παιδιά με δύο πρώην ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, τον Maxi Lopez και τον Μάουρο Ικάρντι και θα μπορούσε να μην παρακολουθήσει την αναμέτρηση χθες!

Φρόντισε μάλιστα να φορέσει η φανέλα με το νούμερο 10 που φορούσε παλιά ο Μαραντόνα και τώρα ο Μέσι και να δημοσιεύσει φωτογραφία στο Instagram!

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή αφού η Wanda Nara έβγαλε την μπλούζα, τράβηξε μία selfie φωτογραφία και στη συνέχεια ένα βίντεο στο οποίο μάλιστα έβγαλει και τη γλώσσα!

Σε ποιους δεν ξέρουμε! Δείτε μόνοι σας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μούχλα στον τοιχο: Πώς να καθαρίσετε τα σημάδια μούχλας από τους τοίχους σας

Φωτογραφία: Άλλο επίπεδο – Η Πασκάλ Κρέιμερ τρελαίνεται να βγάζει τoπλες selfie μπροστά στον καθρέφτη