in

Aubrey Evans: Ήταν στο top 5 με τα καλύτερα οπίσθια αλλά έκλεισε το Instagram – Ευτυχώς στο Kool έχουμε το υλικό

Το Instagram έχει προσφέρει έναν απέραντο ωκεανό εικόνων και μερικά από τα καλύτερα οπίσθια. Η Aubrey Evans μπαίνει αβαβά στην πρώτη πεντάδα.

Το να διαβάζεις ότι ένα ζευγάρι οπίσθια μπαίνει σε κλίματα αξιολόγησης και κατατάσσεται σε μια θέση μοιάζει τόσο κούφιο, με την έννοια ότι ζούμε σε έναν διαδικτυακό κόσμο που τα σούπερ ουάου οπίσθια είναι άφθονα. Το 50% των θηλυκών χρηστών στα social media διαθέτει καλή πίσω κίνηση. Όμως η αντίδραση άλαλου θαυμασμού είναι στο DNA των ανδρών και δεν μπορεί να αλλάξει. Οπότε η Aubrey Evans δεν επιτρέπει να παρεκκλίνουμε από τις νόρμες.

H Aubrey Evans είναι κάτοικος Αμερικής, αλλά η καταγωγή της είναι μισή από την Πολωνία και μισή από την Ουγγαρία και είναι σίγουρα η πρώτη κοπέλα με τέτοια καταγωγή που έχει και τέτοια προσόντα. Ανοιχτά, φωτεινά χρώματα, στο δέρμα και τα μαλλιά της, όχι από αυτά που συνδέονται με το ψιλοδεύτερο, αλλά upper class καταστάσεις.

Διαφήμιση

Είναι η κοπέλα που θα βάλεις στη θέση του συνοδηγού σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο και θα βγεις στην παραλιακή του L.A. ή του Miami, τα μαλλιά της θα ανεμίζουν, θα σηκώνεται όρθια να την χτυπήσει ο αέρας κι εσύ απλώς θα την απολαμβάνεις. Για να τα λέμε όλα όμως, έχει και οπίσθια που μόνο αν δεν βλέπεις δεν τα κοιτάς σαν χάνος.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Λίντσεϊ Πέλας το ΤΟΥΜΠΑΝΟ: Η πιο «γεμάτη» παρουσία σε όλο το Instagram

Χάλι Μπέρι: Όταν εγινε 50 – Η φωτογραφια που διέλυσε το instagram