in ,

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι θα κάνει του χρόνου στην τηλεόραση

Χωρίς τηλεοπτική στέγη φέρεται να μένει η Βίκυ Χατζηβασιλείου και τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Έτσι παρόλο που κατέχει την μακροβιότερη εκπομπή στην Prime time ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης αφού η εκπομπή Πάμε Πακέτο παιζόταν χωρίς διακοπή για 14 ολόκληρα χρόνια έχει τόσο πολύ ταυτιστεί με αυτό η παρουσιάστρια που δύσκολα μπορεί να την εμπιστευτεί κανάλι σε κάτι νέο

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου που βέβαια είναι πολύπειρη παρουσιάστρια έχει τις γνωριμίες της. Συζητήσεις και γίνονταν και γίνονται ακόμα χωρίς όμως να έχει βρεθεί κάτι συγκεκριμένο που να τις προταθεί ώστε να αποτελέσει τη βάση συγκεκριμένεης συζήτησης.

Διαφήμιση

Στο τραπέζι έχει πέσει και η παρουσίαση ενός lifestyle coaching magazino αφού τον τελευταίο καιρό η Βίκυ Χατζηβασιλείου ασχολείται πολύ με όλο αυτό.

Βελτίωση αυτοπεποίθησης θετικές και αρνητικές ενέργειες είναι έννοιες και εκφράσεις που βρίσκονται συχνά-πυκνά ακόμα και στις δημόσιες αναρτήσεις που κάνει στα social media.

Για την ώρα η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάνει τις διακοπές της απολαμβάνει το καλοκαίρι και το αγαπημένο της Beach Volley

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ματίνα Παγώνη στο Dancing with the stars με τη Βίκυ Καγιά. Πάει για 80%

τρυφωνας σαμαρας νικος κοκλωνης

Τρύφωνας Σαμαράς Νίκος Κοκλώνης: Ξεκίνησαν τις διακοπές στη Μύκονο