in

Μαλλιά: Η Jennifer Lopez φέρνει τη νέα τάση στις ανταύγειες, που αντικαθιστά το balayage

Αν ψάχνετε για μια αρκετά διακριτική αλλά εντυπωσιακή αλλαγή όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών σας, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε τις money piece ανταύγειες. Σίγουρα, αυτά τα μοντέρνα, συχνά πιο ογκώδη highlights απογειώθηκαν για πρώτη φορά στο TikTok και μπορεί να σας κάνουν να νοσταλγήσετε την Geri Halliwell (γνωστή και ως Ginger Spice) και τις κορυφαίες πλατινένιες αποχρώσεις της δεκαετίας του ’90.

Η επιλογή αυτή χρειάζεται σχετικά χαμηλή συντήρηση και βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα πλήρως δίχρωμα μαλλιά και τις απαλές, ζωντανές ανταύγειες balayage. Είναι μια τεχνική πλαισίωσης του  προσώπου, για να φωτίσετε τη γραμμή των μαλλιών σας ή να ανανεώσετε το υπάρχον χρώμα. Τα money pieces μπορούν να φωτίσουν τα μάτια σας, να τονίσουν τα χαρακτηριστικά και να κάνουν μια εμφάνιση πιο κομψή ή φυσική.

Διαφήμιση

Η τάση ξεκίνησε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1990 και τώρα επέστρεψε και είναι εδώ για να παραμείνει στη πιο μοντέρνα εκδοχή της, με διασημότητες όπως η Jennifer Lopez, η Beyonce και η Jennifer Anniston να δοκιμάζουν αυτό το look.

Σε γενικές γραμμές, θα θέλετε να κάνετε τρεις έως τέσσερις αποχρώσεις πιο φωτεινές από το τρέχον χρώμα σας για αυτές τις ανταύγειες και θα πρέπει να καθορίσετε πόσο τολμηρές θέλετε να είναι, συζητώντας το πλάτος και την ακριβή τοποθέτησή τους με τον κομμωτή σας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Κάβουρα: Έξαλλη με τίτλο άρθρου που αναφέρεται σε εκείνη – Τι υποστηρίζει η ίδια για τις ερωτικές σχέσεις;

Dua Lipa: Το Crystal Liner είναι η τάση που επαναφέρει τη δημιουργικότητα στα Cat Eyes