in

ΑΘΑΝΑΤΟ Alter: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ και το… ΑΝΑΚΟΝΤΑ. ‘Ολα έξω και Viral ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί πλέον η Σταματίνα Τσιμτσιλή να είναι μια απο τις πιο γνωστές και περιζήτητες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης, όταν όμως ξεκίνησε για όσους δεν το γνωρίζουν έκανε την πανελίστρια στην Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλά».

Εκεί στο alter για μια σεζόν παρουσίασε την εκπομπή του Σαββατοκύριακου “TV Weekend” τα οικονομικά προβλήματα στο κανάλι του Alter την αναγκάζουν να βρει αλλού τηλεοπτική στέγη.

Η γεννημένη στις 31 Μαΐου του 1982 στην Αθήνα Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ένα απο τα πιο δυνατά χαρτιά που διαθέτει πλέον το κανάλι του Alpha και σίγουρα όλοι θα στηθούν στην γωνιά το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιο της με το κανάλι για να την αποκτήσουν.

Διαφήμιση

Βλέπετε η Σταματίνα είναι εγγύηση για κάθε κανάλι ότι η εκπομπή της θα κάνει καλά και σταθερά νούμερα, αφού έχει αποκτήσει με τα χρόνια ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά τόσο τηλεοπτικά όσο και μέσω των social media και ειδικά του instagram.

Οι φωτογραφίες της και τα βίντεο απο την εκπομπή της όσο και απο την καθημερινότητα της την έχουν κάνει πολύ ενεργή με τους followers της να ξεπερνούν τους 665 χιλιάδες!

Άλλωστε η παρουσιάστρια έχει προσφέρει άπειρες στιγμές χαράς στους θαυμαστές της και ακόμα περισσότερες ειδικά στον αντρικό πληθυσμό με μερικές επικές εμφανίσεις και με απίστευτα βίντεο φωτιά.

Ένα απο αυτά εμείς το ανακαλύψαμε και σας το προσφέρουμε στο πιάτο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Χριστίνα Παππά: Λίγο πριν γίνει ΓΙΑΓΙΑ σηκώνει το KOPΔONI και σε… αποτελειώνει

Μαρία Μενούνος: ΧΑΖΕΨΕ ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑ. Όλα έξω ανοιχτά και να πέφτουν τα μαλλιά! Η εικόνα που τρόμαξε