in

Αντώνης Κανάκης: Απαντά στις φήμες που θέλουν το «Ράδιο Αρβύλα» να σταματά από τον ΑΝΤ1

Θυμωμένος ο παρουσιαστής με τα ψευδή δημοσιεύματα

Τέλος στις φήμες που θέλουν το «Ράδιο Αρβύλα» να σταματά από τον ΑΝΤ1 και άλλη εκπομπή να μπαίνει στη θέση του έβαλε το βράδυ της Τετάρτης 2/2 ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι η εκπομπή του θα συνεχιστεί κανονικά και δεν πρόκειται να λήξει, τουλάχιστον όχι τους επόμενους μήνες, η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

Διαφήμιση

Παράλληλα, έκανε λόγο για fake news, κατηγορώντας τις ενημερωτικές ιστοσελίδες ότι δημοσιεύουν ανυπόστατες ειδήσεις με στόχο να συγκεντρώσουν περισσότερα views και να αποκτήσουν πιο πολλούς αναγνώστες.

«Αν και δεν έχω διάθεση να τα σχολιάζω αυτά, γιατί δίνουμε περισσότερο αξία από ότι πρέπει, αλλά επειδή μας στέλνετε μηνύματα με αγωνία και ενδιαφέρεστε, όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το “Ράδιο Αρβύλα”, ούτε όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη και έθιμα τα οποία βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait τα fake news, που περιμένουμε πότε κάποιος θα κάνει κάτι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα είχαμε πει στην πρώτη εκπομπή» τόνισε ο παρουσιαστής.

Στο σημείο εκείνο, η εκπομπή πρόβαλε ξανά στον αέρα όλα όσα είχαν ειπωθεί τον Νοέμβριο στο «Ράδιο Αρβύλα» αναφορικά με το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. «Ως συνήθως, ό,τι να ναι. Και το “ό,τι να ναι” ισχύει γενικότερα. Μετά για πλάκα αναπαράγεται σε άλλα 200 sites» πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μπέλα Χαντίντ: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Self-Portait και εκπέμπει θηλυκότητα

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τις δίδυμες κόρες τους