in

Άσλεϊ Γκράχαμ: Φωτογραφια – Έτσι πετσόκοψε τις αψεγάδιαστες λεχώνες. Δες το σώμα της μετά τη γέννα

Την ώρα που όλες οι λεχώνες διαγωνίζονται να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram με φίλτρα για το πώς επανήλθε το σώμα τους 5, 10, 15 και 20 μέρες μετά τη γέννα, ήρθε η ώρα επιτέλους όλα να μπουν στη θέση τους!

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ως πρότυπο «plus sized» μοντέλου δεν έχει σταματήσει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί να τονίζει ότι αγαπάει το σώμα της ως έχει και έτσι έκανε και μετά τη γέννα.

Το γνωρίζουμε όλοι, ότι κανένα γυναικείο σώμα μετά από μία γέννα,και μάλιστα για αρκετούς μήνες αργότερα δεν μοιάζει καθόλου με ένα ινσταγκραμικό αψεγάδιαστο σώμα

Διαφήμιση

Ήταν κάτι που έπρεπε επιτέλους να απενοχοποιηθεί. Και επιτέλους απενοχοποιήθηκε από την Άσλεϊ Γκράχαμ με μια μόλις φωτογραφία που πετσόκοψε όλες τις φιλτραρισμένες και αψεγάδιαστες.

Μια φωτογραφία που αποτελεί ένα κοινό βίωμα μεταξύ γυναικών και επιτέλους ρίχνει το πολυπόθητο Χ σε όλες τις παράλογες προσοδοκίες και απαιτήσεις από τα σώματά μας.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Βουλιαγμένη: Νεκρή 33χρονη καλλονή σε βίλα γνωστού επιχειρηματία

Χαρούμενες στιγμές για τη Δώρα Χρυσικού: Το πάρτι γενεθλίων, η στήριξη από τον σύντροφό της και η συγκινητική εξομολόγηση