in

Blake Lively: Έκανε μια από τις πιο τολμηρές εμφανίσεις της, με σούπερ σέξι φόρεμα

Δεν χορταίνουμε τις εμφανίσεις της Blake Lively, η οποία αποτελεί μια διαχρονική πηγή στιλιστικής έμπνευσης, αλλά κάνοντας παράλληλα σέξι και τολμηρές εμφανίσεις.

Η ηθοποιός παρευρέθηκε στα βραβεία Gem Awards στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Παρασκευής, φορώντας ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα. Το μαύρο midi φόρεμα είναι από τη συλλογή του σχεδιαστή Sergio Hudson, για το φθινόπωρο 2021 και ενθουσίασε όσους βρέθηκαν εκεί.

Διαφήμιση

Το δερμάτινο φόρεμα της Μπλέικ είχε μια στενή σιλουέτα και τολμηρούς, δομημένους ώμους. Το κύριο σημείο εστίασης όμως ήταν η βαθιά λαιμόκοψη, η οποία διέθετε ένα χρυσό κόσμημα που κρέμεται και ένα αποπνικτικό κόψιμο στη μέση, δείχνοντας τους κοιλιακούς της.

Όσο για τα αξεσουάρ της, η Lively έμεινε πιστή στις αγαπημένες της μάρκες, με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες Christian Louboutin, μια τσάντα Chanel και κοσμήματα από τη φίλη της Lorraine Schwartz, η οποία τιμήθηκε στην εκδήλωση.

Τέλος, το μακιγιάζ της Μπλέικ ήταν όπως πάντα διακριτικό, με απαλούς nude τόνους στο πρόσωπο, τα χείλη και τα μάτια. Τα μαλλιά της έπιασε σε μια ψηλή bubble αλογοουρά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζέτα Μακρυπούλια: Ποζάρει στον φακό της Ρούλας Ρέβη σαν σταρ της δεκαετίας του ’70. Viral φωτογραφία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με casual ντύσιμο, περπάτησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε