in

Αριάνι Σελέστ: Με ανύπαρτα κόκκινα εσώρουχα το νοκ άουτ είναι θέμα ρουτίνας και ευκολάκι – Φωτογραφίες

Η Arianny Celeste έχει περάσει μερικά χρόνια στα ρινγκ της υπέρτατης πάλης και ξέρει πως να βγάζει νοκ άουτ τον αντίπαλο. Μόνο που εδώ παίζει χωρίς αντίπαλο.

Όταν έχεις μάθει να ζεις με τους κανόνες του Ultimate Fighting Championship πολλές φορές μπερδεύεις το που χρειάζεται να τους χρησιμοποιήσεις. Η Αριάνι Σελέστ είναι ένα σκληρό κορίτσι που έχει μάθει πως λειτουργεί το παιχνίδι του ρινγκ και εφαρμόζει τις πρακτικές του και στην κανονική ζωή. Ιδίως το νοκ άουτ που σε θέτει εκτός. Μόνο που όταν φοράει κόκκινα εσώρουχα το νοκ άουτ αργεί να έρθει και δεν σημαίνει ότι τελειώνει ο αγώνας.

Είναι το νοκ άουτ που απλώς εσύ είσαι ανήμπορος να αντιδράσεις στα χτυπήματα, αλλά συνεχίζεις να τα δέχεσαι. Η Arianny Celeste λατρεμένο Koolgirl ξέρει που και πως πρέπει να χτυπήσει και η φωτογράφιση της με κόκκινα, διχτυωτά εσώρουχα είναι το KO της.

Διαφήμιση

Ο φωτογράφος Martin Murillo της έβαλε ένα διχτυωτό κορμάκι κόκκινης απόχρωσης και κόκκινες κάλτσες, την τοποθέτησε σε ένα κρεβάτι και της έδωσε το ελεύθερο να πάρει τις πιο σέξι πόζες της. Κάτι που είναι ευκολάκι για την Arianny. Κάπως έτσι κερδίζει τις μάχες της και στο ρινγκ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια: Τα πλοία της γραμμής που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Είσαι ήρως αν έχεις ταξιδεψει με αυτά

Χάνα Ντέιβις: Φωτογραφία – Με μαγιό και με κολάν στου τα δείχνει από το πλάι