in

Απαγορευμένο από το παρελθόν: Η Μαρία Κορινθίου κάνει μασάζ και… είχε μεγάλο πόνο

Όποιος ψάχνει βρίσκει, λέει ο λαός και οι περισσότεροι έχουμε εμπειρία από το συγκεκριμένο ρητό. Ψάξαμε Και βρήκαμε λοιπόν και εμείς! Ένα βίντεο από το παρελθόν με τη Μαρία Κορινθίου να κάνει ημίγυμνη μασάζ

Η μελαχρινή ηθοποιός διαθέτει άψογες αναλογίες και το σώμα της είναι άκρως θηλυκό. Δεν είναι τυχαίο πως αρκετοί άντρες της έχουν δώσει το τίτλο της πιο sexy μελαχρινής Ελληνίδας.

Αυτή τη φορά,είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ημίγυμνη κάνει μασάζ και ο ανδρικός πληθυσμός παραληρεί για ακόμη μία φορά. Εξάλλου, δύσκολα μπορείς να σταθείς απέναντι της εντελώς αδιάφορος.

Διαφήμιση

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο δείχνει την Μαρία Κορινθίου να απολαμβάνει χαλαρωτικές και ήρεμες στιγμές από ειδικούς να της κάνουν μασάζ στο σώμα της. «Είχα μεγάλο πόνο σήμερα», έγραψε η ίδια στη λεζάντα στο fb κάτω από το βίντεο, με τους θαυμαστές της να της απαντούν πως «και εμείς που σε είδαμε είχαμε μεγάλο πόνο».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Η Άσχημη γυναίκα …!Τρελό γέλιο

Ελένη Μενεγάκη: Χορτάσαμε μάτι – Αυτές είναι οι 10 πιο σέξι εμφανίσεις της στην τηλεόραση