in

Αντριάνα Λίμα: Με μπραζίλιαν και τακούνια σκύβει και την αναγνωρίζουμε από χιλιόμετρα


Η Αντριάνα Λίμα μας έχει συνηθίσει μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες! Με το αψεγάδιαστο σώμα της έβαζε φωτιά στα ανδρικά μυαλά και προκαλούσε πολλά «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό με τα αγαπημένο της μπραζίλιαν.

Η καλλονή Βραζιλιάνα πριν λίγο καιρό φόρεσε τα αισθησιακά εσώρουχα που φέρουν την υπογραφή γνωστού οίκου μόδας και χάρισε ένα αισθησιακό αποτέλεσμα στον φωτογράφο. Στο σημείο όμως βρίσκονταν και οι παπαράτσι που έσπευσαν να απαθανατίσουν το μοντέλο εν ώρα εργασίας.

Ο φακός την λατρεύει, όπως επίσης και εμείς ενώ η Αντριάνα φροντίζει να μας το ανταποδίδει με τις σέξι πόζες της φορώντας μικροσκοπικά μπραζίλιαν.

Διαφήμιση

Η Αντριάνα Λίμα υπήρξε άγγελος της Victoria’s Secret, με την οποία συνεργάζεται από το 1999. Από τότε η Αντριάνα Λίμα δεν είχε λείψει από κανένα σόου της εταιρείας, κάτι που την έχει κάνει την πιο αναγνωρίσιμη και φυσικά πιο καλοπληρωμένη εκπρόσωπό της.

Και εμείς ωστόσο δεν πάμε πίσω αφού αναγνωρίζουμε κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματός της από μίλια μακριά

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Εύα Γκριν βάζει τα… κόκκινα μέσα έξω και σε καλεί για ποτάκι

Αλέινα Έρογλου: Αυτή είναι η πανέμορφη Ινφλουένσερ που έδειρε ο Μπατουχάν Καραντενίζ