in

Ελίνα Παπίλα: Η αφιέρωση μέσα από το ραδιόφωνο στον άντρα της στη Χαλκίδα

Η Ελίνα Παπίλα ήταν για χρόνια μουσική παραγωγός στο Sok fm της Χαλκίδας. Ξεκίνησε κάνοντας βραδινές εκπομπές ενώ στη συνέχεια παρουσίαζε και αρκετά χρόνια μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά το πρωινό του σταθμού!

Ένα χρόνο πριν η τηλεόραση του Star Channel τους επέλεξε χωρίς να έχουν καμία πρότερη εμπειρία από το τηλεοπτικό γυαλί για να παρουσιάσουν το πρωινό του σταθμού, το breakfast Star όμως δεν τους έδωσε πίστωση χρόνου, με αποτέλεσμα να μη συνεχίσουν και να αντικατασταθούν από την Ελένη Χατζίδου με το σύζυγό της και Ετεοκλή Παύλου!

Οι σχέσεις της Ελίνας Παπίλα με του Γιώργο Καρτελιά μηδενίστηκαν και οι δυο τους δεν έχουν ανταλλάξει ούτε καλημέρα από την ημέρα που τελείωσε η συνεργασία τους στο Σταρ!

Διαφήμιση

Μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι κατά κάποιο τρόπο είναι και ανταγωνιστές αφού κάνουν την ίδια ώρα ραδιόφωνο.

Ο Γιώργος Καρτελιάς παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη στο Sok FM Χαλκίδας ενώ η Ελίνα Παπίλα με τον Θανάση Πασσά στον σφαίρα!

Χθες μάλιστα έκανε και μία αφιέρωση στον άντρα της Αντώνη Κελαϊδίτη ο οποίος είναι Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας!

Δες ποιο τραγούδι του αφιέρωσε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Αυτοκίνητο: Το γλυπτό του Αρμάν Φερναντέζ με τα παλιά αυτοκίνητα που πρέπει να δεις

Η Μάιλι Σάιρους γουστάρει “τραπεζάτο” – Φωτογραφία με την αγαπημένη της στάση, τα λεφτά, τα ανοιχτά τα πόδια και το μεσαίο δάχτυλο