in ,

Antonio Banderas The Enforcer: Paparazzi σκηνές από το γύρισμα της ταινίας στη Θεσσαλονίκη

Σε Miami μετατράπηκε και Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Ισπανού ηθοποιού που διαπρέπει στο Hollywood Αντόνιο Μπαντέρας.

Μπορεί να βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη όμως το σκηνικό θυμίζει και μοιάζει με Miami. Αμερικανικά αυτοκίνητα, αμερικάνικα ταξί αμερικανικής πινακίδες ενώ δεκάδες κομπάρσοι περπατούν στο δρόμο ντυμένοι στο dress code της πρωτεύουσας της Φλόριντα

Διαφήμιση

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στο youtube, ο Αντόνιο Μπαντέρας κατεβαίνει από τα σκαλιά της γκαλερί έργων τέχνης κρατώντας έναν πίνακα, και διασχίζει τον δρόμο προβληματισμένος, προκειμένου να φτάσει στο επιβλητικό barracuda το οποίο είναι σταθμευμένο απέναντί του. Ένας άνδρας με άσπρη μπλούζα τον πλησιάζει, ο πρωταγωνιστής τον αγνοεί και καθώς διασχίζει τον δρόμο, ένα ταξί πάει να τον πατήσει αλλά καταφέρνει να σταματήσει την κατάλληλη στιγμή.

Στη συνέχεια ο Ισπανός ηθοποιός, συνεχίζει την πορεία του και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο στην θέση του οδηγού, προσπαθεί να το βάλει μπρος, αλλά μάταια. Φαίνεται αγανακτισμένος και καταλαβαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, και την ίδια ώρα ο ίδιος άνδρας του χτυπάει το τζάμι.

Δείτε την σκηνή του Αντόνιο Μπαντέρας:

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Τρύφωνας Σαμαράς: Χτίζει κορμί και ετοιμάζεται. Σε ποιο σόου θα τον δούμε του χρόνου

ελενη μενεγακη στο Mega

Ελένη Μενεγάκη Mega: Δείτε το τρέιλερ. Σε ποιά ζώνη έκλεισε τελικά;