in

Λάουρα Νάργες: Φωτογραφία από όταν ήταν μωρό – Τι σκέφτεται για το παιδί που περιμένει;

Έγκυος στον πρώτο της παιδί είναι η παρουσιάστρια – Δες το Instagram Story της

Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και η χαρά τους είναι απερίγραπτη! Η αγαπημένη παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός απολαμβάνει αυτή την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον προσεχή Ιούνιο.

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι

Το βράδυ της Τετάρτης 25/5, η Λάουρα Νάργες προχώρησε σε μία χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram, σκεπτόμενη σε ποιον θα μοιάζει άραγε το μωράκι της, σε εκείνη ή στον μπαμπά του, Χρήστο Σαντικάι, δημοσιεύοντας στα stories της μία δική της φωτογραφία από όταν ήταν μόλις 2 μηνών! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με το πώς είναι σήμερα, πράγμα λογικό, αφού από τότε έχουν περάσει κάτι παραπάνω από τρεις δεκαετίες. Η όμορφη παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1990, τώρα είναι 31 ετών.

«Αυτή είναι η μαμά σου, μωρό μου. Η μαμά μου περίμενε ένα ξανθό γαλανομάτικο γερμανάκι… Τόσο κοντά. Θα μοιάζουμε άραγε; Ή θα πάρεις από τον μπαμπά, Χρήστο Σαντικάι; Το τελευταίο υποψιάζομαι» έγραψε η μέλλουσα μανούλα.

Διαφήμιση

Σε όποιον και από τους δύο να μοιάζει το μωρό, εμείς τους ευχόμαστε με έναν πόνο, να είναι υγιές και τυχερό!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έξι συνήθειες που καταστρέφουν την ψυχική σου υγεία!

Σεξ: Ποια χρώματα ρίχνουν τη διάθεση και θεωρούνται ακατάλληλα για την κρεβατοκάμαρα;