in

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας όταν ήταν παιδιά – Δες τη φωτογραφία που ανέβασε η κόρη τους Σοφία Καρβέλα

Ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση ήταν παντρεμένοι για αρκετά χρόνια και ζευγάρι ακόμα περισσότερα! Μαζί απέκτησαν μία κόρη τη Σοφία Καρβέλα η οποία ζει και εργάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής!

Ακόμα και όταν χώρισαν ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση ποτέ δεν έπαψαν να κάνουν παρέα και να έχουν άριστες σχέσεις. Η σχέση τους ήταν καρμική!

Διαφήμιση

Εννοείται ότι δεν χώρισαν ποτέ μουσικά. Η Άννα ήταν πάντα η μούσα του Νίκου Καρβέλα.

Η κόρη τους, Σοφία Καρβέλα, τους έχει χαρίσει δύο εγγονάκια τα οποία και οι δύο υπεραγαπούν! Οπότε η Σοφία βρίσκεται στην Ελλάδα περνάει όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον παππού και τη γιαγιά

«Οι γονείς μου όταν ήταν παιδιά».

Με αυτά τα λόγια η Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε πριν λίγο καιρό με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα νεανικά χρόνια των γονιών της.

Σε αυτή τη σπάνια ασπρόμαυρη φωτογραφία των δύο σταρ, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας με διαφορετικό look, αλλά και με απαράμιλλο στιλ που πρόσταζε η εποχή εκείνη!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Σπάνιο: Η Ελένη Μενεγάκη με καλσόν καλόγριας στην αγκαλιά Ηλία Ψινάκη Σάκη Ρουβά. Viral φωτογραφία

Ζέτα Μακρυπούλια: «Κάθε χρόνο γεννάω και από ένα μωρό» Έτσι γλεντάει τα sites η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ