in

Μέμος Μπεγνής: Η στροφή στη vegan διατροφή και η τοποθέτησή του για τα gay φιλιά στην τηλεόραση

Ειλικρινής ο ηθοποιός!

Συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε ο Δημήτρης Μπεγνής και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και τις διατροφικές του συνήθειες.

«Ελπίζω να έρθει μια ημέρα που τα σφαγεία θα γίνουν μουσεία και θα λένε οι μαμάδες και οι μπαμπάδες στα παιδιά τους “εδώ έσφαζαν ζωάκια”. Στο βιγκανισμό έχω μπει τους τελευταίους μήνες. Έχω να φάω κρέας 10 χρόνια και ψάρι δύο χρόνια. Αποφάσισα ότι με τα ζωάκια εγώ θέλω να παίζω και να περνάω καλά, όχι να τα τρώω» δήλωσε αρχικά.

Διαφήμιση

Όταν η συζήτηση στράφηκε στο #MeToo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο της υποκριτικής, υποστήριξε: «Περίεργη συμπεριφορά, τύπου bullying, μου έτυχε στην αρχή της πορείας μου και απλά έφυγα. Λέω πάντα στους συναδέλφους και τα νέα παιδιά “παιδιά, φύγετε”, γιατί σε αυτόν τον χώρο φοβούνται ότι θα τους κλείσουν πόρτες, δεν θα ξαναβρούν δουλειά, θα μπουν στη μαύρη λίστα, δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Εγώ είχα ανάγκη και την προβολή και τα χρήματα τότε, όταν πρωτοξεκινούσα, και παρόλα αυτά έφυγα από μία παράσταση πάρα πολύ ωραία. Έμπαινα στο θέατρο και μου προκαλούσε αναγούλα η μυρωδιά του θεάτρου».

Όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις, τάσσεται υπέρ του να κοιμάται το ζευγάρι σε διαφορετικά κρεβάτια: «Η μεγαλύτερη σχέση μου διήρκησε 5-6 χρόνια. Είμαι υπέρ του να κοιμούνται τα ζευγάρια σε ξεχωριστά κρεβάτια. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν τον χώρο τους. Δεν μπορώ να μπαίνω, να φεύγω από το σπίτι και να είναι εκεί. Θέλω τη μοναξιά μου, τους φίλους μου, το ταξίδι μου, τους γονείς μου, και μετά να πάω και στη συντροφικότητα».

Σχετικά με την ελληνική τηλεόραση και τα gay φιλιά,  ο Μέμος Μπεγνής τόνισε: «Το ότι κόβονται από σίριαλ gay φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική, ομοφοβική, που δεν καταλαβαίνω το 2022, γιατί να μιλάμε για ένα gay φιλί. Μου φαίνεται αδιανόητο! Είμαστε πολύ του φαίνεσθαι και είμαστε πολύ η κοινωνία της ταμπέλας και του κρυφού, του “κάνε το αλλά όχι φανερά, μη σε δει ο κόσμος. Αυτά τα μικροαστικά κάποια στιγμή θα εκλείψουν, ούτως ή άλλως. Υπάρχει ελπίδα στις νέες γενιές».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Θάνος Μπίρκος: Ο Τόλης από τον «Σασμό» μιλά για τον ρατσισμό για τα παραπανίσια κιλά – Το μήνυμα για τη δύναμη της θέλησης

Η μεταμεσονύχτια φωτογραφία έφερε αποκαλύψεις. ΈΤΣΙ κοιμάται η Μίνα Αρναούτη