in

Survivor Ελλάδας: Θυμάσαι τη Σόφη Πασχάλη; Δες τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ γυμνή φωτογραφία πριν το ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ

Η Σόφη Πασχάλη είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες της showbiz, με τη γυμναστική να της έχει χαρίσει όχι μόνο γνώσεις αλλά και ένα υπέροχο σώμα.

Έχει διανύσει μία πολύ μεγάλη πορεία στην τηλεόραση με συμμετοχή σε αρκετές εκπομπές, όμως ευρέως γνωστή έγινε από τη συμμετοχή της στο Survivor 1 το 2017.

Διαφήμιση

Τα πενηντάρια και 60% τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόραση του ΣΚΑΪ επικαιροποίησε τη φήμη και έκανε σταρ τους περισσότερους από όσους συμμετείχαν σε αυτό

Οι περισσότεροι πήραν μία δεύτερη και τρίτη ευκαιρία στην τηλεόραση, κάποιοι την εκμεταλλεύτηκαν και παρέμειναν, για κάποιους άλλους λειτούργησε ως φωτοβολίδα!

Η Σόφη Πασχάλη που απέχει πλέον από την τηλεόραση όμως εμείς έχουμε το internet και μπορούμε να τις θαυμάζουμε μέσα από εκεί. Και να τι θυμηθήκαμε

Η Σόφη Πασχάλη ξεσήκωσε το Instagram – Mια φωτογραφία που ανασταίνει και νεκρούς

Μία απίστευτα σέξυ φωτογραφία επέλεξε να ανεβάσει η γνωστή γυμνάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν αρκετά χρόνια, ξεσηκώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Την ανέβασε η ίδια η καλλίγραμμη γυμνάστρια όμως είχε σοβαρό λόγο.

Δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η Σόφη πόζαρε γυμνή για τις ανάγκες της καμπάνιας κατά του Aids όπως έκαναν ακόμα 29 καλλιτέχνες.

Η φωτογράφηση φιλοξενήθηκε στο περιοδικό adore της Θεσσαλονίκης και η Σόφη Πασχάλη με καμάρι δέχτηκε να συμμετάσχει αφού πρόκειται για τόσο καλό σκοπό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Όταν η Νένα Χρονοπούλου μας κόλαζε την καθημερινότητα. Η Απίστευτη φωτογραφία που ακόμα ΣΑΡΩΝΕΙ

Λούσι Μεκλένμπουργκ : Θυμάσαι το κορίτσι με τη σέλα στο ποδήλατο; Πώς είναι σήμερα; Φωτογραφία