in

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Θα πήγαινε σε ριάλιτι της ελληνικής TV; Η ίδια απαντά

Ειλικρινής η αγαπημένη ηθοποιός-τραγουδίστρια

Στην επίσημη φωτογράφιση του «Μamma Mia» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και «τσάκωσε» την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία στο μιούζικαλ υποδύεται την μία από τις δύο κολλητές φίλες της Donna, την Rosie.

Σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια, η όμορφη ηθοποιός και performer τόνισε πως θα της άρεσε να αναλάβει την παρουσίαση ενός τηλεοπτικού project: «Είδα και εγώ ότι σε sites γράφεται ότι θα κάνω εκπομπή Σαββατοκύριακου, στο MEGA. Απλά το διάβασα, δεν μου έχει προταθεί κάτι τέτοιο. Μου αρέσει πάρα πολύ η παρουσίαση στην τηλεόραση. Περιμένω να μου έρθει μία τέτοια πρόταση. Θέλω πάρα πολύ να το κάνω».

Ερωτηθείσα αν θα ήθελε να συμμετάσχει σε κάποιο ριάλιτι της ελληνικής TV, εξήγησε πως τώρα προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της, οπότε δεν θα πήγαινε: «Αν ήμουν 20 χρόνια νεότερη, θα πήγαινα σε ριάλιτι. Αλλά τώρα, με τη ζωή που έχω, σε καμία περίπτωση. Γιατί έχω παιδιά και δεν θα τα άφηνα σε καμία περίπτωση για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορώ πια να αντέξω χωρίς φαγητό, το φαγητό είναι μεγάλη απόλαυση».

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γιάννης Σπαλιάρας: Ο Μίστερ 4000 μίλησε για σοβαρό σετ μπαλάκια. Ποιον αποθέωσε ο spal

Megan Fox: Ο Δημήτρης Γιαννέτος τις φτιάχνει τα μαλλιά αλλά το ΝΤΕΚΟΛΤΕ κλέβει τις εντυπώσεις. Φωτογραφία