in

Εκπομπή στην τηλεόραση θέλει να παρουσιάσει η Χριστίνα Μπόμπα – Τα αιχμηρά σχόλια του Κώστα Τσουρού

«Η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη

Στο «Καλό Μεσημεράκι» φιλοξενήθηκε την Τετάρτη 18/5 η Χριστίνα Μπόμπα και ανέφερε στον Νίκο Μουτσινά ότι θα ήθελε να παρουσιάσει μία εκπομπή στην τηλεόραση. Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα, Πέμπτη 19/5, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ο Κώστας Τσουρός δεν  άφησε ασχολίαστη τη δήλωση της γνωστής Influencer για τα επαγγελματικά της πλάνα, εκφράζοντας την… απορία του. Ο καθένας στον τομέα του!

«Η Χριστίνα Μπόμπα -πολύ ωραία με τα παιδιά της τα βλέπουμε καθημερινά στο Instagram- λέει ότι “εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου κόνσεπτ και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”. Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια;

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό “να φτιάξω ένα concept και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”;» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Διαφήμιση

Τότε η Ελεονώρα Μελέτη πήρε τον λόγο και τόνισε: «Η τηλεόραση ψάχνει νέα πρόσωπα και νέα concept», με τον Κώστα Τσουρό να απαντά: «Η δουλειά της δεν είναι αυτή. Είναι σαν να κάνω εγώ ένα demo  τραγούδι και να πω “παιδιά, αποφάσισα να κάνω ένα demo και να το πάω σε μια δισκογραφική”. Θα πουν “αυτός πάει καλά;”. Άμα με ακούσει η δισκογραφική και με θέλει, να έρθει να μου το πει. Εγώ να πάω στη δισκογραφική, όμως, είναι λάθος».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

GNTM – Βίκυ Καγιά: Θα επέλεγε την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων;

Οι 8 συνηθέστεροι λόγοι για τους οποίους κάνουμε σεξ – Δεν είναι μόνο η έλξη!