in

Sharon Stone: Πουλιέται το εκπληκτικό ακίνητο της ταινίας «Βασικό Ένστικτο»

Η θρυλική ηθοποιός Σάρον Στόουν έγινε πριν λίγες μέρες 64 ετών. Το “Basic Instinct”, η ταινία που την μετέτρεψε σε megastar, γιορτάζει επίσης ένα ορόσημο αυτόν τον μήνα. Στις 20 Μαρτίου συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Διαφήμιση

Το ερωτικό neo-noir θρίλερ, σε σκηνοθεσία του Paul Verhoeven, προκάλεσε γρήγορα σάλο, με τους κριτικούς και το κοινό να διαφωνούν με τις μισογυνιστικές του τάσεις, τις αχαλίνωτες -και σε ορισμένα σημεία βίαιες- σεξουαλικές εικόνες. Μια συγκεκριμένη σκηνή μάλιστα είναι μια από τις πιο διαβόητες και πολυσυζητημένες στην ιστορία του κινηματογράφου, στην οποία ο χαρακτήρας της Στόουν γίνεται αυθόρμητη κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής ανάκρισης.

Το παραλιακό σπίτι όπου ζούσε η Stone στην πολυσυζητημένη ταινία, είναι προς πώληση από το 2019 και τώρα έχει μειωθεί σημαντικά η τιμή του. Αρχικά, με τιμή των 52,375 εκατομμυρίων δολαρίων, το κομψό ακίνητο σε μοντέρνο στιλ της Καλιφόρνια, είναι πλέον διαθέσιμο στην πολύ μειωμένη τιμή των 29,625 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπίτι μπροστά στον ωκεανό των Tony Carmel Highlands, είναι ευρέως γνωστό ως Lodge at Spindrift. Κατασκευασμένο αρχικά το 1983, το εκπληκτικό κτήμα διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια σε τρεις ορόφους και έχει έκταση 12.100 τετραγωνικά πόδια.

Ένα μοναδικό ακίνητο, το εντυπωσιακό σπίτι διαθέτει επίσης μια γωνιά πρωινού με γυάλινους τοίχους, ένα σαλόνι με θολωτή οροφή και ένα τζάκι από σκυρόδεμα και ασβεστόλιθο, ένα γυμναστήριο με σάουνα και μια γκουρμέ κουζίνα με ξύλα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι τρώει για πρωινό και διατηρείται σε φόρμα;

Τόνια Σωτηροπούλου: Κομψή με color blocking σύνολο