in

Αναβλήθηκε η δίκη Σοφίας Παυλίδου – Μάνου Παπαγιάννη: Το ξέσπασμα της ηθοποιού

Tην αναβολή ζήτησε ο Μάνος Παπαγιάννης

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 4/5 η Σοφία Παυλίδου μαζί με τον δικηγόρο της, αφού ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει σήμερα η δίκη της με τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, τον οποίο κατηγορεί για βιοπραγία. Όπως έχει γίνει γνωστό, τον Ιανουάριο του 2018, οι δύο ηθοποιοί τσακώθηκαν στα παρασκήνια μίας παράστασης, με την 48χρονη να μεταφέρεται, μάλιστα, στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Kατερίνα», η δίκη, ωστόσο, αναβλήθηκε λόγω ξαφνικής ασθένειας του Μάνου Παπαγιάννη, ο οποίος και δεν παρέστη στο δικαστήριο. Η δίκη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου.

Κατά την αποχώρηση της, δε, η Σοφία Παυλίδου αρκέστηκε να κάνει δύο δηλώσεις στην ρεπόρτερ του ALPHA, Άννα Ζηρδέλη, μιλώντας αιχμηρά για την δίκη που πήρε αναβολή για λόγους υγείας του Μάνου Παπαγιάννη.

Διαφήμιση

«Ο κύριος Παπαγιάννης, δύο μήνες μετά το συμβάν, γυρνούσε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του. Σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη για να υπερασπιστεί στο δίκιο του, δεν ήταν εδώ. Τον ίδιο πρέπει να ρωτήσετε. Δεν έχω να σας πω κάτι άλλο εγώ. Ευχαριστώ» τόνισε χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έχεις αϋπνία; Αντί να παλεύεις με τα σκεπάσματα διάβασε αυτό το tip

Σχήμα Σώματος: Τι «μαρτυρά» για την υγεία και ποια είναι τα πιθανά προβλήματα