in

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Όταν έκανε πασαρέλα και γύρισε κεφάλια με το μίνι φόρεμά της – Δείτε βίντεο

Άψογες αναλογίες διαθέτει η δημοφιλής influencer και μοντέλο

Ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη και πρωί πρωί σήμερα, Τρίτη 22/3, δημοσίευσε στα stories της ένα βίντεο από την πασαρέλα που έκανε στο σόου του επιτυχημένου σχεδιαστή μόδας Βασίλειου Κωστέτσου. Η συγκεκριμένη επίδειξη πραγματοποιήθηκε πιθανότατα τον Ιούλιο του 2019.

Η μελαχρινή influencer και μοντέλο προχωρά με αέρα και αυτοπεποίθηση. Το μαύρο, μίνι και μακρυμάνικο φόρεμα, με το βαθύ ντεκολτέ, κολακεύει την άψογη σιλουέτα της και τα καλλίγραμμα πόδια της. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν οι μαύρες και μυτερές, ψηλοτάκουνες γόβες. Επιπλέον στιλ της χαρίζει το μεγάλο σκουλαρίκι-κρίκος, που κοσμεί το δεξί της αυτί. Άκρως προσεγμένο είναι και το μακιγιάζ της, με το smokey eye να την καθιστά άκρως ελκυστική, ενώ το wet look hair της προσδίδει κομψότητα.

Αδιαμφισβήτητα, είναι εντυπωσιακή και στο πέρασμα της γύρισαν τόσο τα ανδρικά κεφάλια όσο και τα γυναικεία.

Διαφήμιση

«Αξέχαστο show» σημειώνει πάνω στο βίντεο η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αναπολώντας τις λαμπερές στιγμές του catwalk.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα παντελόνια καμπάνα επέστρεψαν δυναμικά στη μόδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Σοκ η κατάθεση για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση που κατηγορείται!