in

Αναστάσης Κολοβός: Η φωτογραφία στο μετρό που τον συγκλόνισε, λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Όποιος περάσει από το προφίλ του Αναστάση Κολοβού στο instagram θα διαπιστώσει τις κοινωνικές ευαισθησίες του αγαπημένου ηθοποιού!

Σπάνια θα βρεις δικές του φωτογραφίες εκεί αφού τις περισσότερες φορές προτιμά να μιλά όταν παίζει σε θέατρα και τηλεοπτικές σειρές.

Όταν όμως δεν παίζει, παρατηρεί γύρω του αυτά που συμβαίνουν και με όμορφες φωτογραφίες και εξαιρετικά κείμενα δίνει το στίγμα του ως ένας ιδιαίτερα κοινωνικά ευαισθητοποιημένος άνθρωπος

Διαφήμιση

Χθες δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το μετρό με έναν Κύριο Ο οποίος Πιθανότατα άστεγος καθόταν κάτω με την πραμάτεια του. Με αφορμή αυτή την εικόνα εξωτερίκευσε τις σκέψεις της στιγμής όπου και έγραψε:

Χθες στο μετρό λοιπον παρατηρούσα τον γλυκύτατο αυτόν τύπο..καθοταν κάτω..δεν επιασε θέση να κάτσει..μπορει για να έχει δίπλα του την πραμάτεια του..

Θα μπορούσε να είναι ο Αη Βασίλης….χωρις την στολή όμως κανεις δεν του δίνει σημασία..προφανως κοιμάται στο πεζοδρόμιο….οπως χιλιάδες άλλοι…

Δεν ξέρω αν είναι επιλογη του..μπορεί..ας προσπαθησουμε τουλάχιστον αυτές τις μέρες(ναι ποση υποκρισία μόνο τις γιορτές να θυμόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι άστεγοι) να αποκτήσουμε λίγη ενσυναίσθηση…καλες γιορτές να έχει όλος ο κόσμος!!!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Χριστίνα Κολέτσα: Μούσκεμα στο σπα. Η επική φωτογραφία στο instagram

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Βάσω Βιλέγκας: Έτσι κυκλοφορούν τα βράδια και είναι σχεδόν Χριστούγεννα. ΚΑΥΣΩΝΑΣ